onsdag 26. desember 2018

Helikoptertur pris

La oss gjøre markeringen spesiell for deg, til en pris du kan leve med. Husk at prisen på transport med helikopter også kan regnes fra. Finn pris på ditt oppdrag. Pris på leie av helikopter.


Taxi eller lokale turer og lasteflyging. Trenger du helikopter ?

Vi kan gi deg pris på ditt oppdrag når som helst. Prøv vår pris kalkulator på helikoptertjenester. Persontransport eller laste flyging. Helikopter leie for for alle typer oppdrag.


Hytte materialer eller person transport. Like bra - bare raskere. EC120- helikopter : NOK 21. EC130- helikopter : NOK 25. Kapasitet: 4–plassar i eitt helikopter.

Direct to Booking. Book en helikoptertur til Grand Canyon her for best mulig pris. Uforglemmelig luftetur med fugleperspektiv. Reis i Saona Island ombord på en privat helikopter og nyt en fantastisk utsikt, førsteklasses service og en eventyrdag på denne eksotiske ekskursjonen som.


Du kommer til å få se. Priser Generelle priser oppgis i kr. Ventetid og landingsavgifter kommer i tillegg. Ved fastpris tas forbehold om at.


Vi opererer med fastpris på alle turene på Setesdal øst og Vesthei eller Hardangervidda, med utganspunkt fra Hovden, Songadammen, Vågsli. Prisene for de ulike turene er vist i turbeskrivelsene.


På noen av turene er det en tilleggsavgidt for drivstoff eller administrasjonskostnader. Prekestolen helikopter Express. Hva koster det å leie et helikopter ? Prisen på leie av helikopter avhenger av stort sett av timepris i luften. Det er flere faktorer som kan påvirke.


Kostnaden för olika turer har vi skrivit i deras respektive beskrivningar. Vissa utflykter erbjuder tillval vid bokningen och då är det det lägsta priset. Firehjulstrekk, ATV- og terrengturer21.


Med FonnaFly Stryn får du og dine kjære en helt en annerledes helikopter tur og opplevelse hvor man vil se Nordfjor Oldendalen og Jostedalsbreen.

For oppdrag som beregnes pr. Når du beregner kostnad etter timepris, husk da. Linjebefaring, gjødsling og kalking, lasteflygning, helikopter taxi, sightseeing, helikopter -fotografi og filming fra lufta. Fokus på sikkerhet og erfarende piloter.


Lyst til å eie ditt eget helikopter ? Robinson helikopter Vis mer. Leier du et større helikopter (tar opp til tre passasjerer), er prisen for en. Inkluderer transport fra Eilert Smith Hotel. Tur 2: Stavanger, Preikestolen og Kjerag.


På denne turen tar helikopteret dere med. Realiser drømmen om et privat helikopter på plenen hjemme. Sortland i et NHhelikopter. Flytimeprisen for NHanslås i dag til 170.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.