fredag 28. desember 2018

Helstrup halsbånd

Halsbånd helstrup nappalær, cognac. Helstrup halsbånd med stopp i kjempemykt lukseriøst lær. Mattilsynet vurdert som vold. Andre handlinger som medfører smerte eller fare for skade.


Strongline er kjent for sine sterke halsbånd og kobbel.

Nydelig mykt skinnhalsbånd i helstrup til hunden! Et flott strupe halsbånd i rustfritt stål. Husk å sette det på så det løser ut etter at det har strupet.


Dressurhalsbånd i 6mm webb med refleks. Hund - Hundehalsbånd. Når du skal velge halsbånd til din hund så er det verdt å tenke på at hunden skal bære sitt halsbånd hver eneste dag. Du sparer - NOK (0%).


Vanlig halsbånd.

Fordi halsbåndet bare er til pynt når vi først bruker det. Det finnes så mye rart man kan få kjøpt, det er vanlige halsbånd, halvstrup, helstrup, Y-sele, tursele, trekksele, og slik fortsetter listen. PrisNOK16inkl.


Har ikke tenkt til å ta for. På lager: stk. Flettet i flatflette. Lager halsbånd i mange varianter. Bare å spørre om det er noe du lurer på. Må ikke forveksles med helstrup halsbånd. Vi har vanlige, rundsydde halsbånd i lær, halvstrup, helstrup og klipshalsbånd. Trine dressurhalsbån helstrup m. Et stort utvalg halvstrup og helstrup fra solide merkevarer som Nonstop-Dogwear, Hunter og Ala. Passer bra til dressur trening.


For de som driver med utstilling eller bare vil «jåle» hunden litt kan et tynt og langt kjettinhalsbånd som henger løst på hunden, fremheve hundens frontparti og rett. Til trening og utstilling. Finens i stre - 80cm.


Rundsyd sterkt dressur helstrup halsbånd.

Dette halsbåndet sliter minimalt på pelsen. Størreler: - cm. Laget av rundsydd lær i hvit. Har selv helstrup i kjetting på min egen, av flere grunner. RHexagon Snake Chain "gull".


Den fester jeg vanligvis som vanlig halsbånd, og i enkelte situasjoner som strup. Kan lages i helstrup, halvstrup, klipsbånd og alt-i-ett bånd.


Kjettinghalsbån vridd lenke Kjetting helstrup halsbånd til hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.