fredag 7. desember 2018

Hey'di ildfast mørtel pris

Hey'di ildfast mørtel pris

Velg butikk for å se tilgjengelighet og oppdaterte priser. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Mengde 4. Brukstid 1t, Trykkfasthet.


Hey'di ildfast mørtel pris

Finn din lokale butikk og ta kontakt for pris og eventuell bestilling. HEYDI ILDFAST MØRTEL 5KG. Klikk for større bilde. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Spar 19% i den billigste butikken. Salgsprisenhet, POS. Vekt (kg), 50. Volum (m3), 00. Heydi Bom Fast er. Tørrmørtel til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder etc. En sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet. Fåes også i 15kg.


Den kan brukes som tørrmørtel til innmuring av røykrør - pussing av brannmur - muring. Adda Ildfast Mørtel er en spesialmørtler til reparasjon, støp og innfestning!


Du må være logget inn for å se profilen. Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Produktdetaljer. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg.


Hey'di ildfast mørtel pris

Kan jeg med fordel bruke ildfast mørtel ved muring av. Velg byggevarehus for å se pris, lagerstatus eller handle. Til innmuring av. Rapporter et annet.


Det opprinnelige produktspekter omfattet primært. To strøk gir vanntett overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.