tirsdag 25. desember 2018

Hjørnelister aluminium

HJØRNELIST FOR. Genesis hjørnelist utenpåliggende 25mm matt alu eaa 254. Hjørnelist i polert aluminium. Gir et firkantet, blankt og dekorativt hjørne for beskyttelse av fliskanten.


Den avrundet hjørnelisten i eloksert aluminium er ideell for å avslutte og beskytte de utvendige hjørnene med flis. Vi har også og veis hjørner i samme finish.

Sorter etter, Navn, Pris, Tilgjengelighet. Totalt: produkter. Fibo hjørnelist innvendig todelt aluminium. På lager hos varehus.


Med hjørnelister kan du velge å fremheve hjørnene, lage rammer rundt nisjer eller holde det enkelt og diskrèt. Aluminium, titan, gull, hvit eller svart? Pakningstørrelse: 5. Profilitec RJ80ASB.

Innvendig hjørnelist i aluminium for montering av innvendig hjørne. Beregnet for veggpanel og Kitchenboard. Trendy kantet hjørnelist i blank aluminium for bruk på utvendig hjørne og geborit ved flislegging.


Filtrér produkter (valgt). For enkel montering. Fås i hvit og aluminium. BerryAlloc Innvendig. Godkjent for våtsoner 4m for 90. Gulvlister: Eloksert aluminium. Også velegnet ved oppbygging av rillepanel omkring søyler m. Farger: Alu Hvit. Gir en beskyttelse av fliskant og samtidig et dekorativt utseende. De hjørnelistene jeg har sett dekker ingenting av selv flisa. Vår leverandør kontrollerer hele. Diverse monteringstilbehør til baderomspanel og til Kitchenboard.


Listeprofil bøjet som en vinkel. Vinkellister kan. Alu hjørnelister til hjørneafslutning af sokkel for såvel indvendige som udvendige hjørner.

Bruges ved montage af sokkelfront. Todelt innvendig hjørnelist i aluminium til baderomsplater. Bilde av 16Xmm Alu. Micro ALU Flens 2m. Udvendig hjørneliste i aluminium med en vinkel på grader. Levering 2-hverdage.


Gjæringskasse laget av ABS plast av høy kvalitet, for kutting av hjørnelister av PVC, aluminium eller stål. Matt glass og alu bekledning ikke medtatt. Komplett med nedløp, svart aluminium.


Firkant hjørnestykke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.