torsdag 6. desember 2018

Luna dreiebenk til salgs

Solid og god dreiebenk med kopianlegg. Kopianlegget mangler. Til salgs (226). En supportdreiebenk egnet for modellbyggere, verktøymakere. Ekstrautstyr til dreiebenker. På disse sider finner du alt innenfor ekstrautstyr til din dreiebenk. En god pris på denne ville være. Innlegget ble ikke funnet. Det er kanskje slettet. Relaterte maskiner. Selges med noen dreiejern og stativ. Bredde 25 fas. Luna tredreiebenk. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Luna dreiebenk til salgs

Jeg vurderer å kjøpe denne dreiebenken men jeg er usikker på hvor lett det er å transportere den. PRODUKTET SELGES VIA LUNA. NORGE AS SINE FORHANDLERE. Lite penger men.


Luna dreiebenk til salgs

VEKTIGE SIKKERHETSFORSKRIFTER. Når man bruker elektriske. Dreiebenk til salgs ! Vi kan levere det meste innenfor manuelle og cnc styrte dreiebenker. Vi leverer manuelle dreiebenker fra Weiss.


Vi har spesialisert oss på tredreiing, treskjæring og salg av maskiner og utstyr. Alle dreiebenker er utstyrt med et komplett sett med dreiejern og tilbehør. Strekkmaskin, type Fastenrath. Säljes i befintligt skick och köparen ombesörjer för.


Luna dreiebenk til salgs

Salg av båtutstyr og Quicksilver-rekvisita. GZ Gjengejigg for dreiebenk M33x5. Varen er lagt i handlekurven. Nyhet – GEMINIS GTi serie. Brukt GEMINIS CNC dreiebenk. UTSTYR DREIEBENK SERVICE RESERVEDELER OPPLÆRING VERKTØY.


Vi er en salg og service bedrift, beliggende i Torangsvåg, Austevoll. Sørvest for Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.