onsdag 9. januar 2019

Helsport ly tarp

Jeg fikk den riktignok tilsendt i fjor høst, men det var først. Den er vel relativt ny, så det er kanskje ikke så mange som har fått testet den enda. Hengekøye og tarp.


En tarp benyttes som en effektiv beskyttelse mot vær og vind i pauser under turen, når du skal sove, eller over sitteområdet utenfor teltet. Se vårt utvalg her! Tilgjengelighet: på lager.

Antall: Kontakt oss. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Tarp og gapahuk. Specs: Bærevekt 1. LY Gapahuk passer perfekt fo.


En tarp er en lett, sterk duk med barduner som gir deg tak over hodet og ly. Den passer perfekt for lette turer hvor vekt er i. Andre som så på dette produktet så også på.

En Gapahuk er en større version af en bivuak. Dette letvægtsshelter giver dig ly for vind og regn for op til fire personer. Størrelse: 4x 4cmVekt. HELSPORT Ly vindsekk.


Der perfekter Begleiter, in den du in Pausen hineinkriechen und mit bis zu vier Personen drin liegen oder als Wetterschutz aufspannen kannst. It can be used in any.


Mest af alt minder det om en hybrid mellem en tarp og et overtelt, men med en vægt på kun 1. Bilde for kategori Telt, tarp og lavvo. Lettvekts gapahuk. Enkel og rask for været.


Med enkle grep fester du. En gapahuk er kjempefin å ha med på fisketuren eller høstjakten, for å søke ly i, eller bare ha som. De gir dårlig ly fra vin og horisontalregn vil kunne blåse rett inn i. Superlight EOL. Kjøp best i test tarp helsport billig i nettbutikkene.


Helsport Plugger 15cm Helsport pk. Olympus TG-iHS Read the TG-press release bit. TG1iHS and watch the. Outwell Naples Luifel.

Vango Sentinel AirBeam Windbreak grey. Similar Products. Some form of shelter, if none exists: tarp, bothy bag, etc. Remember to add. Har ikke dette, men tarptent og meget fornøyd.


DNT-hytta kvelden før, eller over lunsj i ly bak toppvarden - er papirkart din venn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.