torsdag 10. januar 2019

Hengekøye biltema

Liggeflate: 2x 1cm. Total lengde: 2cm. Med trekarmer som strekker ut hengekøyen og dekorative frynser. Hammock Stan Peace, Tripo World. Drømmer du om å overnatte i en hengekøye ute i naturen? Hos XXL har vi et godt utvalg av solide og kvalitetsrike hengekøyer som passer perfekt til. Jeg har nettopp hadde en svært dårlig opplevelse hos dere. For noen uker siden skulle jeg kjøpe ei hengekøye med stativ til min kone. Du trenger et par slynger (flat-tau).


Hengekøye biltema

Et myggnett tar liten plass og veier lite i sekken. Det selges også.


Hengekøye biltema

For den beste alenetiden i hengekøya bruker du dette hengekøyestativet og slapper av til du somler deg til å plante palmer i strandkanten. Lagret fra biltema. Anna Göransson. Kjøp hengekøye Haugesund.


I en hengekøye blir vekta fordelt på to opphengspunkter og jeg tror ikke at du skal være bekymret for at tauet ikke holder. Denne Pinnen ble oppdaget av stian mundal. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Selv har vi en dobbel Ticket to the Moon (Tttm) hengekøye ( hengekøye for to) og vi kjøpte stropper som de også selger.


Finner ingen måte å justere hengekøya på, så selger den ubrukt videre. Nordmenns interesse for å overnatte i naturen er høyere enn. Dormende i en hengekøye, eller med en god bok i en hengestol eller benk. En til å sitte.


Hengekøye biltema

Finn denne og andre Pins på Hyttehage av Siril Uhlen. Hvorfor betale mer? Hengekøye biltema. Sweet Dreams komplett hengekøyepakke for en god natt mellom trærne.


Pakken inneholder hengekøye med fastmontert myggnett, tarp, karabinkroker. Biltema Mjøndalen. Man kan henge opp hengekøyer på tre måter: 1: Med en øyeskrue som skrus fast i tak eller vegg, og deretter henge hengekøyen opp med en karabinkrok. Woman lying in hammock, head hanging upside down Foto: Ale Ventura.


Herlige hengekøyer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.