torsdag 24. januar 2019

Hjemmebrenning

FRA SATS TIL HEIMERT: Satsen har stått og gjæret seg i en 25-literdunk i seks dager. Dette skal bli til rundt liter med ferdig hjemmebrent til. Trodde at hjemmebrenning var lovlig.


En år gammel mann er dømt for å ha produsert hjemmebrent. Vognmann Oluf Wexahl fra Horten var en sentral del av smuglermiljøet i forbudstiden.

Kjernen er om det skal være et unntak fra skattekravet i de landene der produksjon av hjemmebrent faktisk er helt lovlig virksomhet. Hjemmebrenning fikk en oppsving i forbudstida.


I det siste har jeg hørt litt om hjemmebrenning. Har utrolig lyst til å prøve, men vet INGENTING om det. Er det sånn at man må ha noe alkohol til å. SVAR: Hei Reglene omkring hjemmebrent finner du i alkoholloven. Etter alkoholloven kapittel er det ulovlig å produsere, lagre og kjøpe.


Hevdet i retten at han ikke visste at det er ulovlig å produsere brennevin uten tillatelse.

Publisert: Publisert. Mellom-Amerika: Derfor er det kjekt å ha hjemmebrent i. Kan bli dyrt: Dette får du i bot for hjemmebrenning og andre småforbrytelser. Det var i november i fjor at politiet kom på døra til mannen og fant cirka fem liter hjemmebrent og cirka 9liter sats til hjemmebrent sprit. I motsetning til hjemmebrenning til eget bruk er salg av smuglervarer og industriprodusert hjemmebrent økonomisk motivert.


Fordi de som selger slike varer ikke er. Lover og regler omkring hjemmebrent. Gode historier knyttet til hjemmebrent. Alt annet som er forbundet med hjemmebrenning. Dømt for hjemmebrenning. Av Marte Svarva Torsdag. I EU diskuteres det nå heftig om hvordan hjemmebrenning skal behandles i unionen. Det er trolig ikke noe stort problem å gjøre det generelt. I Norge kan politikere prate om. Bedre kvalitet enn vinmonopolet til en lavere pris liker vi ;D.


Hva er straffen for og frakte hjemmebrent over fylker? Blir det tatt som narkodom?

En mann i 40-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 1dagers fengsel for produksjon av minst 4. Illustrasjonsfoto. Lisensiert med Creative. Det er enkelt å brenne kaffebønner i stekeovnen.


Problemet med røykutvikling oppstår først ved mørkbrenning, det vil si når bønnene får en kjernetemperatur på. Sprit fremstilt ved hjemmebrenning blir kalt hjemmebrent. Ulf Elsta etterforsker ved Narvik politistasjon, har hatt det hektisk etter at det ble solgt hjemmebrent under en elevfest i forrige uke. Ifølge dommen fra Kristiansand tingrett har den uføretrygdede 50-åringen produsert totalt 3liter hjemmebrent med en alkoholprosent på 35–40.


Det bør startes opp en dugnadskampanje for storstilt hjemmeproduksjon i disse dager. Kanskje burde hjemmebrenning til eget bruk vært likestilt med lovlig produksjon av øl og vin. Stikkord: hjemmebrent.


Av tre totalt ordinære, hverdagslige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.