tirsdag 8. januar 2019

Jackon garasjeelement

JACKON GARASJEELEMENT. Lette løsninger for et bedre klima! SPESIALELEMENT FOR RINGMUR TIL GARASJER. Elementer med betong grå overflate. Basiselement for garasje. Du kan støpe såle, gulv og ringmur i samme. Jackon ute med nytt garasjeelement. Inneholder garasjeelementer og nødvendig tilbehør til en komplett forskalingsløsning. Pallen inneholder alt av festemiddel og tilbehør for montering av Vartdal. Hjelp til å sette opp en ringmur til garasjen.


Jackon garasjeelement

Grunnarbeidet er ferdig, og arbeidet kan begynne med en gang. De er beregnet for å støpe gulv og fundament samtidig. Hvis dette ikke lar seg gjøre ønsker vi planering og støping av kvm.


Jackon garasjeelement

Garasjemur på ca. Snart klart til å legge vannbåren varme før armering og støp. Sundolitt Ringmur. Denne ble bestillt og levert levert av Modena. STØP RINGMUR, SÅLE OG GULV I ÉN. Det er standar med høyde 30cm 45cm 60cm. Anbefaler ikke 30cm da den har lett for å flyte opp under støping. Likt av Stian Norby. STOP RINGMUR, SALE OG. Støpt gulv på isolert grunn. Yttervegger av uisolert bindingsverk med vindsperre og liggende. Kontaktperson innehaver. Eivind Olsen eivind.


Jackon garasjeelement

Våren er i anmarsj ☀️Hva er ditt første prosjekt ? Zahl Transport kom med materialen og heiset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.