fredag 15. februar 2019

Jackon thermomur 250 montering

Til denne jobben hadde Fana Blikk sine egne. Legg også merke til den fine sperrkonstruksjonen med ekte ” sutak ”. Denne fine døren brukes nå bare til lufting slik huset ligger i dag. Kanskje nye takrenner. Varmt tak med lufting Sutak i parallelle takkonstruksjoner.


Her brukes luftespalte. Man erstatter da det kalde loftet med en mm. Trenger du hjelp. For takkonstruksjoner observeres sverte på sutak og manglende lufting i konstruksjonen.


For VVS anmerkes at deler av røropplegg i blindkjeller er ikke fullt ut. Tror jeg ville hatt lufting under suetaket uansett hva papp jeg hadde brukt. Lufting over undertaket (dampåpent undertak).


Den eksisterende luftingen under sutaket skal fremdeles være der. Vi vurderer også å rive loftet for å etablere høyere tak i 2. Kaldt, luftet loft. Huntonit Sutak er testet og godkjent av.


I bygninger med kaldt loft. Konstruksjonene som er omtalt er taktro, sutak, åstak, frittbærende takstoler og fritt opplagte sperrer.


I tak med lufting mellom vindsperre og undertak er det viktig å sikre en lufting av hvert fakk. Undertak ( sutak ) av pløyde bord (rupanel) med takpapp. Som andre skrå tretak i kaldt klima, må tak med kaldt loft luftes av to grunner. De må luftes for.


Utbedring av råteskader i lufting på ark. Som en tommelfingerregel skal det være minimum mm lufting på tak. Produktbeskrivelse. Dersom isolasjonen skal ligge helt oppunder undertaksplaten må.


Har man etterisolert huset fra utsiden. Begynn med å feste den. Skjermingseffekt fra luftet kledning og luftet tak. I tillegg må man følge. Monteringsanvisning-hunton. Garasjer med A-takstoler leveres med sutak, sløyfer og lekter. Det var såpass store. Uten lufting i takkonstruksjonen oppstår kondens, fukt og på sikt sopp. I Sutak -systemet inngår også en selvbærende pipeflens i glassfiber medfolie slik at man oppnår et helt tett.


Nå ble lufting fra sutak og innover forbedret og takrenner ble skiftet. Bygget har fått nye. Gulvsystemer: Leiligheten har etasjeskille. Sutak plater bærer tydlig preg av vannskade.


Bygningen har en saltak konstruksjon som er utvendig tekket med sutak, lekter for lufting og teglstein. Nybygg med sutak. Over undertaket monteres bærelekt 36xmm, som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.