mandag 25. februar 2019

Postkasse design

Design - postkasser. Allux Holscher sort postkasse med lås. Trygg oppbevaring i rene linjer kjennetegner denne solide postkassen som er fremstilt i 5mm. Du kan kjøpe postkasser på nett eller på ditt nærmeste postkontor.


Vi har postkasser i god kvalitet, med norsk design og god plass til større sendinger. Alice Bigom fra Abo Arkitekter i Oslo tegnet den. Romslig og flotte postkasser med teksten "POST". Tilgjengelig i mange fine farger og i ulike størrelser.


ME-FA POSTKASSE HVIT ADAGIO LIGHT (56) DESIGN KASSE UTEN LÅS. Nettlager på lager. Målet er alltid kreativt, og med Grundform har de skapt en serie av postkasser i en nordisk robust design, båret frem av krav til funksjonalitet og kvalitet. Våre postkasser vil redusere sjansen for tyveri.


Postkasse design

Trenger du en liten eller en stor postkasse ? Her kan du sammenligne pris på postkasser i alle størrelser med funksjoner som lås. Denne postkassen har plass til store mengder post, da kassen er utstyrt med en løs hylle.


Formfin er en ny, spennende postkasse med et flott design, som leveres både med og uten sylinderlås. Sylinderlåsen sitter godt beskyttet under det ytre lokket.


Posten anbefaler våre postkasser - Robust er Norges mest brukte postkasse til innendørs montering! Idéen er å utvikle spennende kvalitetsprodukter i nye farger og former.


I vår nettbutikk finner du mange typer postkasseskilt. Fraktfritt tilsendt. Passer på alle postkasser, leveres både med og uten lim, og som magnet. Kjempefin, hvit postkasse med teksten.


Pris for den minste er 1kroner, den største koster. Postkassene kan kjøpes på blant annet Hilmers Hus og Room. Her finner du postkasser i flere farger og størrelser, samt i metall.


Postkasse design

Med våre postkasser kan du designe og skifte ut skiltene selv. Denne modellen har et tidsløst design. Skruer for oppheng følger. Legg til egen logo gratis! NY POSTKASSE I SOMMER? Den mest populære er Den norske postkassen i. Ny frostet design ! Flott ABC design postkasse i farge hvit. Samme hull for montering som på postens sine postkasser. Hengelås med tre nøkler. Flere skilt med design. Finnes i Larvik! Systemskilt er laget til systempostkasser.


Postkasse design

Slike postkasser er vanlige i borettslag og andre. Du modtager følgende : Klassisk Rød BobiClassic postkasse. Rød buestander - der passer i design.


Hvidt folio bogstavark - så du kan få navn på postkasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.