tirsdag 21. mai 2019

Kjøleskap med ølkran

Kjøleskap med ølkran

Wettre Bryggeri tilbyr nå leie av tappetårn fra Lindr samt vår egen mobile bar. I tillegg hadde de jo "ørten" forskjellige sorter på tappetårn så en var. Info om å leie MC i Toscana.


Kaffor kjøpe gullhjarte når an kan kjøpe gullballa? Har du lyst til å være publikum. Ved kjøp av fat eller mer lånes tappetårnet gratis. Vi kan hjelpe deg med alle former for eventer.


Cafe Det Lindvedske Hus i Arendal serverer Nøgne Ø, også på fat ( tappetårn !). Ingen skal si at ikke ølet denne gangen fikk et mykt leie i min buk. Absolutt smakelig øl. Nå importeres det meste av ferskvarer, men man kan leie seg en.


Tuborg og ølet ikke er sterkere enn %. Tenkte og leie et lokale også kjenner jeg en kokk som skal lage all. Vi leverer og henter i fraktfritt i vårt nærområdet, andre steder. Kan jeg leie tappetårn og kjøpe øl på fat?


Kjøleskap med ølkran

Her finner du tappetårn og kraner til din ølbrygging. Hvis du tenker på sånne liters fat så er ikke de til salgs eller utleie. Arendals tar det helt ut og har gått inn i kombucha, med å leiebrygge for OMBU. Man kan hevde at det å skrive «forbanna godt» på et tappetårn er å trekke det.


Teknisk utstyr kan være tappetårn, kjøleskap, øltanker, slanger. Ringnes 20L FLEX ØLFAT ( Alkohol). Leie komplett ølkjøler med tappekran. Fra kr 40Eksklusive MVA.


Vi i HARTEK har gleden av å tilby utleie av komplett tappetårn for ditt event denne sommeren! Tappetårnene kommer med kjølesystem, spillbrett, slanger. Enkel og grei montering.


For å kunne tappe ølet trenger man riktig utstyr, og derfor tilbyr vi også utleie av kegerator. Kontakt oss for priser og bestilling av fat og leie av tappetårn. Eventuelle bar moduler med tappetårn må være nøytrale, dvs. Husk å fulle på vann ca liter.


G-kobling (trekant). Kullsyre (Co2) leies i. Harley-Davidson, i tillegg til mobilt tappetårn og partytelt. Alt kan leies ut i forbindelse med utdrikningslag. Et tappetårn og en drypprist rikere og en tur i billigkroken på IKEA for en.


Kanskje du skulle gå sammen med ti andre bryggere og spleise på å leie et. Bilde av Speidel. Brew kjøleskap med tappetårn.


Kjøleskap med ølkran

Kan få kjøpt tappekran (uten kjøling) over nettet til like mye det koster å leie en med kjøling. Dette kjøleskapet er. Leverandør av alt.


Lindr tappetårn med kjøling - eie eller leie ? Eller rettere sagt i tappetårn. Leiebrygg, egen produksjon og leveranser til festivaler og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.