tirsdag 28. mai 2019

Kle igjen under trapp

Kle igjen (tak) under buet trapp. Hei, For en liten stund siden fikset vi opp trappeoppgangen delvis fra kjelleren.


VIDEO: Hvis du f. Med en slik åpen trapp vil det etter kort tid samle selg mye skitt og støv på undersiden, og det kan da være vanskelig å få utnyttet plassen under trappen. Rommet under ei innvendig trapp er ofte et areal til besvær og frustrasjon.

Autodidakt lat husbygger og innredningssnekker. Støv, hybelkaniner og annet godt drysser ned i rommet under. La katten få et eget rom under trappa. Her med egen inngang. Eller et hundebur. Oppbevar sykkelen under trappen.


Det du absolutt bør unngå om du ønsker oppbevaring under trappa er å bare bygge den inn og sette inn en dør. Da får du et kott hvor plassen.

En frynsete trapp kan heldigvis gjøres fin igjen. Du kan kle hele trappen med teppe, dekke inn trinnene, legge en trappeløper eller lime halvmånetrinn akkurat. Det er en tretrapp i vinkel, med trinn.


Løsningen med vaskemaskin under trappa er virkelig smart og pent. Når du skal behandle en trapp, bør du ikke male igjen sprekker ved.


Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan forvandles til smart oppbevaring, hjemmekontor eller en liten kosekrok. Trappa er selvfølgelig sving og det er en krevende jobb å tette den.


Men jeg lever i håpet! I en opplektet trapp (bildet under ) legges trinnene på påskrudde bærelekter på innsiden av vangene. En slik trapp er svært enkel å bygge, men den blir ikke.


Endelig er trappen ferdig og innebygd. Bygge inn trapp - bilder Hanging Canvas, Hallway Decorating, Gallery Wall, New Homes. Dette er gjerne en investering man også får igjen.


Med hovedtrapp i bygg med tilgjengelig boenhet menes den trappen som benyttes mellom. Poenget er igjen om flikkingen er synlig under de betingelser som.


Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. Interiør er forankret i trender, som igjen speiler tiden vi lever i.

Disse tendensene. Foss som svingtrapp i brunsvart kler det minimalistiske interiøret, hvor den mørke. Tette trinn gir gode oppbevaringsmuligheter under trappen, men Fiol.


Finnes det noen løsninger som kler inn hele trinnet? En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store. Det blir mer luftig å ha det åpent, men lurer på å kle igjen under trappa for å få litt bodplass. Det får vi lite av i det nye huset.


Da ble også døra mellom kjøkken og soverom kledd igjen, og det kom en ny dør fra bakgangen til. Jeg liker trapper. Har du en trapp pa hytta som tar opp mye av gulv- og veggplassen?


Et annet alternativ er a kle igjen rommet under trappen og bygge inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.