onsdag 26. juni 2019

Kjøleskap for ølfat

Kjøleskap for ølfat

Har dere noen tips til modeller som har plass til minst Cornelius fat? Kjøleskap med plass til corneliusfat26. Pakke med Keg Master Serie Kegerator kjøleskap og tappetårn med Intertap tappekran med FlowControl i rustfritt stål.


Kjøleskap for ølfat

Tapp perfekt øl hver gang med dette. Hvis man vil investere litt kan man jo kjøpe et nytt kjøleskap og få noe. Dette kjøleskapet er bredere og dypere enn vanlige små kjøleskap. Brew kjøleskap med tappetårn.


Dermed er det plass til ølfat innvendig. Co2-flaske må denne stå bakpå på en medfølgende brakett. Vårt kjøleskap kommer komplett med tårn, kraner, slanger, slangekoblinger, T-stykker for Co. I stedet tok man til takke med det kjøleskapet man allerede hadde for hånden, som rommer fat og stk 2-liters CO2-tank.


Bortsett fra kjøleskap. Beergun gummipakning til. Populær øl-tappekran sluker like mye strøm som fem kjøleskap, ifølge. Slik bruker du fat. Så sett fatene i et kjøleskap eller et kjølerom. Men lego friends olivias hus du ikke har noe fra. Kan være behjelpelig med frakt. Inkludert tårnkjøler! Brukt i kommersiell bar, fin hvis du skal lage egen bar uten å måtte kjøle ned fat i kjøleskap eller fryser. Jan Fredrik fra Mack monterer vårt nye kjøleskap for ølfat på Studenthuset!


Kjøleskap for ølfat

Ja til kaldt øl til folket! Juni er siste dag med lunchservering. Tappehåndtak plast kr 3. Gjenger til hjemmedreiet tappehåndtak kr 3. Gjennomføring i bardisk, kjøleskap eller fryseboks.


Manometer viser trykk i ølfat. Som vil hjelpe og holde fat kalde selv utenfor kjøleskap. Vil også passe i vanlige kjøleskap. Ett eller flere. Foruten kan vi levere. Den består av et kjøleskap, en ølfat og en karbondioksidgassylinder. Dens arbeidspraksis er. Står ølet kaldt i kjøleskap ved grader går karboneringen raskere. Dersom du ikke har plass i kjøleskapet kan det være en ide med en LINDR kjøler.


En kegerator er et kjøleskap som er designet eller endret for å lagre og dispensere. Kegerators er generelt designet for bruk med ølfat, men de får stadig større. Det er stor etterspørsel nå.


Da kan du kjøpe ølfat hos vårt utsalg på Koksta Hansabutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.