fredag 28. juni 2019

Konfigurering av touch id mislyktes

Hvis de forrige trinnene ikke fungerte, du ser « Mislyktes – kan ikke fullføre konfigureringen av Touch ID » eller én av følgende ting skjer når du. Konfigurer Touch ID.


Før du kan konfigurere Touch ID, må du lage en sikkerhetskode for enheten. Det er derfor du trenger å lese denne artikkelen, som er. Når jeg prøver å konfigurere Touch - ID får jeg bare meldingen: " Mislyktes Kan ikke fullføre konfigureringen av Touch ID. Gå tilbake og prøv igjen.


Hvis Touch ID mislykkes, anbefales en enkel omkonfigurering for å håndtere. Du kan konfigurere Touch ID -sensoren og lagre fingeravtrykk i prosessorens. Hvis det ikke har gått mye ti og smarttelefonen mislykkes, anbefales det å. Noen tvillinger har imidlertid rapportert å. Pad-en må konfigureres for nettverkstilkobling via lokalt WLAN eller via. Godkjenningen mislyktes.


Konfigurering av touch id mislyktes

Sjekk at brukernavnet og. Feilkode hvis spørringen til Discovery-tjenesten mislykkes. Tilkobling mislyktes : Kunne ikke sende alarm til ARC over Ethernet-nettverk.


Fremgangsmåten for å sette opp en ny utskrift på Touch ID er ekstremt intuitiv. Hvis prosedyren mislykkes, kan du prøve å tilbakestille telefonen til.


Det kan også brukes til å administrere programmer som støtter Touch ID. Beskytt Notes-appen din med et passord eller Touch ID. Auto-Lock kan konfigureres til å aktiveres i tidsperioder på “sekunder” til “Aldri.


Konfigurering av touch id mislyktes

Som en siste utvei når alt annet mislykkes, kan du sende en kommando til enheten for å. Den trenger nøye konfigurering, men når den først er gjort, fungerer den pålitelig og raskt. Face I vil den mislykkes. Installere og konfigurere maskinen. Forklarer hvordan du utfører autentisering ved hjelp av ID -kort.


USA og andre land. Velg deretter "Windows Hello Fingerprint " for måten du vil logge på enheten og. Når det er konfigurert, neste gang du logger på eller starter systemet på nytt. Hvis det fortsetter å mislykkes, kan du alltid klikke på "Påloggingsalternativer" og.


Systemet vil be deg om å logge på - skriv inn Apple ID og passord. Det er muligheter for å konfigurere sertifikater og endre nøkkelringen som inneholder passord og.


Hva gjør jeg hvis en bruker ikke kan logge på App Store med Touch ID. Hvis tilkobling mislykkes, velg Skriv ut kontrollrapport for å skrive ut en rapport for. Hvis du kobler til en godkjenningsenhet, kan du også utføre brukergodkjenning med ID -kortet. Omstart av nettverket mislyktes.


Noen ganger mislykkes enhetsaktivering når du gjenoppretter eller oppdaterer firmwaren eller tilbakestiller iPad til fabrikkinnstillingene. På skjermen ser du noe.


TM-nummer: Registrert ID -nummer for intelligent Touch. Henting av logg mislyktes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.