tirsdag 23. juli 2019

Kremet sellerirotsuppe

Kremet sellerirotsuppe

Skrell og del poteter, løk, hvitløken og sellerirot i biter. Tilsett buljong og la det koke i ca. Denne Pinnen ble oppdaget av agnes nilssen.


Rens selleriroten, skjær i biter og kok dem møre i lett saltet vann sammen med potet. Sil av vannet og mos med en stavmikser og tilsett smør. Smak mosen til med.


Dette er en deilig mos du kan bruke som tilbehør til mange retter. Salviemarinert ytrefilet med potet- og selleristappe og ovnsbakte cherrytomater oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Marinert svinebiff med blomkål, potet- og selleripuré og kald ajvarsaus. Tips fra kokken: Rør inn litt smør i potet- og selleripuréen, og dryss over urter om du har.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Lunsjkaker med potet og sellerimos. Enkelt og smakfullt.


Av Sheila Hansen Tirsdag 16. Ved å mose gulrøtter, sellerirot og kålrot sammen med poteter, får du en ordentlig smaksbombe. Server rotmos f. Potet- og sellerimos. Ovnsbakt torsk med potet- og selleripuré og baconvinaigrette.


Skrell selleriroten og potetene, og del dem grove terninger à 1xcm. Teriyakimarinert biff med potet- og sellerimos er en herlig og rask middagsgryte med teriyakisaus - som gir fylde, sødme, salt og umami - vår femte smaksans. Sil fra vannet på poteter og selleri. Spe med melk til passe tykkelse.


Bruk et dørslag, hell av vannet og la bitene dampe fra seg i et minutt. For å mose sellerirot-terningene kan du bruke en potetstapper, en. Sammen med fisken og chorizoen serverer jeg potet og sellerimos. Skrell poteter og selleri og del i biter og kok i vann UTEN salt til.


Sil vannet av og damp poteter og sellerirot tørre. Kok potet og selleri møre i usaltet vann. Kok opp melk, tilsett løk og hvitløk, og la det stå å trekke i minst minutter. Mos poteter og selleri med en.


Kremet sellerirotsuppe

Maizenna Salt og pepper. Kok mandelpoteter og sellerirot, hell av vannet rett før de er møre. Vask og skrell potetene. Pins på Mandelpotet retter av Asbjorn K Johnson.


Skjær dem i tynne skiver på ca. Smelt smør i en kjele. Vend i potetskivene, krydre med salt pepper og muskat. Legg potetskivene.


Stek det videre i ovn ved 1°C til kjernetemperaturen er - °C (rosa). Ha det i en kasserolle og hell på vann. Tips: Forsøk også halvt om halvt med potet og sellerirot! Kokes mør i en kasserolle.


Kremet sellerirotsuppe

Fremgangsmåte: 1. Jeg startet med å skrelle poteter og sellerirot. Andebryst med bakt løk, asparges og potet- og sellerimos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.