mandag 1. juli 2019

Selge persiske tepper

Etter å ha samlet i mange år ønsker jeg nå å selge en kolleksjon med persiske tepper. Her finnes gamle og nye, knyttet og vevd tepper fra hele. Få råd om hvordan du går frem for å kjøpe et orientalsk teppe eller kelim, avhengig av innredningsbehov, smak og innkjøpsbudsjett.


På teppet til venstre sees også en “skinnkant”. Dette settes opp på ekte persiske tepper for å både forstrekke langsiden, forbygge slitasje og.


De er tenkt å være den mest verdsatt og ettertraktet typer tepper.

Størrelse 378x268cm. Markedsverdi for kr. Kashan teppene knyttes for hånd i midtre del av. GOD SELGER : Iranske Nader Ameri vet å selge tepper.


På en vinrød bakgrunn viste det scener fra det kjente persiske eposet Shahnameh. Selger to pent brukte persiske tepper. Store, røde persiske tepper gir assosiasjoner til foreldregenerasjon og. Dette er ikke et ekte persisk teppe, sier M.

Reza Gharakanloo. De fleste svindlere selger maskinknyttede tepper i polyester, og tilbyr dem som. Rasol Hafzi advarer mot teppesvindlere som fallbyr persiske tepper på dørene hos. Vi kommer aldri til å selge tepper på dørene, sier Hafzi.


På persiske tepper forsvinner dette ofte etter at teppet er støvsugd en til to ganger. Cataer den perfekte plattformen for å selge Tepper (orientalske og håndknyttede) online. Bare noen få av de mange partiene som tilbys i vår Tepper. Tenk etter: ingen selger en vare med store rabatter, uten å tjene på det.


Er persiske tepper bedre enn tyrkiske eller andre? Kvaliteten har i. Min mor har alltid vært veldig glad i persiske tepper og fra jeg var liten. Saeid selger tepper i ull, silke og bomull, der silke på silke er det mest. Brukt Persisk teppe.


Tollvesenet tømmer lageret og kan blant annet friste med to persiske Tabriz- tepper. Nesten tusen personer har allerede vært innom.


Utenlandske selgere prøver lørdag ettermiddag å selge såkalte persiske tepper i Lillehammer. Asgar Hafzi begynte å knytte tepper som sjuåring hjemme i Iran.

I dag selger han persiske tepper over hele landet. Han kan også lære deg. Derfor er beste kvalitet vintage tepper laget av persiske tepper. Bestill ditt gulvteppe etter mål. Kjøp tepper online. I min familie, har det vært en tradisjon fra generasjon til generasjon å knytte og selge tepper, på en måte som er viden kjent med betegnelsen " persiske tepper ". Vi selger tepper på nett med hurtig hjemlevering over hele Norden.


Frøya band reunion er på jakt etter persiske tepper til bruk på scenen under. Så om de vil gi dem bort eller selge billig, så er vi interesserte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.