onsdag 17. juli 2019

Type 2 til type 1 kabel

Er du usikker på om ladekabelen passer din bil kan. Ladekabelen passer alle ladestasjoner med type uttak, f. Offentlig ladeplasser, hjemmeladere. Alle våre kabler er gjennomtestet og holder svært høy kvalitet. Kablene er godkjente, og har CE, TUV og UL godkjenning.


Populære artikler nå side av 14. Disse kalles også ofte « type kabel ». Ny leveranse ventes inn i slutten av november. Denne overgangen er hendig om ladepunktet er en type pistol på kabel, og bilen har type. Dette bestemmer hva slags type ladekabel som kan benyttes.


Den er eller meter lang som standard. Et pilotsignal i. Passer Type-biler. Brukes med ladestasjon. Her kobles bilen direkte til strømnettet med en passiv kabel uten innebygde.


Kabelen har automatisk lås. Oversikt over hvilke biler som bruker hva finner du nederst i. Har du mistet kabelen eller vil ha en ekstra for å kunne lade elbilen eller ladehybriden ved hytta. Easee ladekabel for elbil.


Elegant, sort kabel. Perfekt for deg som vil ha et stilig anlegg. Værbestandig (IP67) og praktisk også. Altså trengs ikke lenger styringselektronikk i kabelen.


Type 2 til type 1 kabel

Har kabelen for liten effekt, vil bilen lade tregere. Velg derfor en ladekabel og ladestasjon som ligger så nært opp til din elbil som mulig. Mode-3- kabelen er bindeleddet. Med denne adapteren kan du koble hvilken som helst type - kabel fra en ladestasjon til en elektrisk ladeport type 1. Det er ikke ett fett hvilken kabel du velger, selv om pluggen passer.


Adapteret støtter lading opptil 4kW (230V 32A ). Charging cable E-Mobility. Merkestrøm, A. Strømtype, AC fase.


Type 2 til type 1 kabel

Forlengerkabel for ladekabler av type som er praktisk å ha med når en vanlig kabel ikke er nok. Legg i handlekurv. Utstyrt med T2- kontakter. Mode 3- kabel til lading ved f. Kjøp EASEE LADEKABEL TYPE, A, M hos Power.


Type 2 til type 1 kabel

Norges raskeste nettbutikk! Type til Type - fas 32A.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.