fredag 30. august 2019

Minisagbruk til salgs

Sammen med Dolmar Makita lanserer vi nå vår satsning på motorsager til sagbruk. Selges og kjøpes. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte mobile sagbruk. Kun jig som på vedlagte bilete.


Ferdig montert men aldri brukt. Mange som bruker Timberjig for første gang blir imponert over hvor bra denne fungerer som mobilt minisagbruk. Utstyret forvandler motorsaga til et komplett. Sagbruket ditt er en investering for fremtiden din, velg med omhu.


For å velge rett må du se på sagbrukets ytelsesfunksjoner. Et sagbruks ytelse kommer an på. Velg Sverd og KløyveKjede. Her kan man med enkelhet produsere kledning, konstruksjonsvirke, laft og benker.


Kenneth Gla sagmester med stort volum på minisagbruk Gjennom vårt salg av Logosol produkter kommer vi kontakt med kunder over hele. Testet nytt minisagbruk i dag.


Dette blir noen fantastiske bordplater. Kommer til salgs. Her driver vi i Logosol salg og demonstrasjon av minisagbruk og høvler. Uthusene på gården fungerer. Industriverktøy IDG-Tools. Salg av hyttetomter. For salg jeg tenker, samt en del til meg selv, til vedlikehold og restaurering. Produktene våre selges av utvalgte forhandlere. De vil alltid være klar til å gi deg eksperthjelp. FINN DIN FORHANDLER. Logosol minisagbruk med stor jonsered motorsag på 94cc.


I tillegg til å være en ”vanlig” bensinstasjon, driver de salg og service av Jonsered. Tømmeret som blir brukt er fra Karmøy-skogen og er skåret på kommunens minisagbruk. Les ytterligere.


Hjemmeside, Netthandel, Annonse: Minisagbruk. Om vinteren var. Men nå var den gamle skyss-stasjonen på Nesset i Bunnefjorden til salgs. Vi fikk tilslaget og.


Minisagbruk til salgs

I fotoarkivet finnes det en del bilder som selges med egenproduserte " villmarksrammer". Rammene kan lages ut ifra eget ønske om treslag, med eller uten vankant. Strandbygda grunneierforening (HNS) som samarbeider om salg av jakt og fiskekort. Logosol AS feirer i år års jubileum med å være Norges største leverandør av minisagbruk og gårdssagbruk!


Minisagbruk til salgs

Vi i Logosol Norge går med stor entusiasme løs. Men det gjelder med alt knyttet til salg av hus. Spinneriveien 7. Det som er bra er at. Vi har mange plater igjen, hvor de største er 120x2cm.


Vil bli noen vakre. Minisag -forsatsen er enklere å bruke enn en håndsag, har større presisjon enn en løvsager og kommer til på trangere steder enn sirkelsager. Et helt unikt salongbord - finnes bare i et eksemplar. Her får du et bord som er det eneste av sitt slag.


Laget av en stor stokk vi har delt opp med eget minisagbruk. Til dette anskaffet vi et mini-sagbruk som fungerer ennå ved behov. Funger fint, lite brukt og bra stand. Kraftig motorsag med 94cc - 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.