torsdag 29. august 2019

Parafinlamper til salgs

Mange fine parafinlamper til salgs. De er klar til å tennes. Parafinlampe formet som spinnerokk. Intakt med veke. Gammel parafinlampe i messing selges kr. Fra tak er lampen ca.

Skjermen er orginal. Taklampe Kragerø Aladdin. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt.


Salg fra stort lager. Tobakksrelaterte obj. For admin: Hytt. Tilbehør og deler.

Brukt To stk parafin lamper til salgs i Eidsvoll - To stk parafin lamper publisert av Ida Maria Sortnes i Eidsvoll. Fremstår som nye. Kan sende mot at kjøper betaler.


Slik fungerer parafinlampen : Du løfter først av brennerrøret og skrur deretter av selve brenneren ved å dreie den mot. Gode auksjoner på diverse antikviteter på QXL. Har noen skjønnhetsfeil grunnet alder, som beskrevet over. Ingen elektrisitet, men to parafinlamper og en kanne parafin.


Riktig hjemmekoselig. Ingen vinduer, men en smal trapp opp i etasjen over. Den var uinnredet, men. Med rundbrenner. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.


Ingen bilde for stk parafinlamper til salgs. En uten glass, men det er. Chalwyn FAR EAST Hurricane parafinlampe. NOK 23NOK 2900. På salg i 2dager. Kontaktinformasjon.

Vi har fått strøm på hytta så vi har to stk parafinlamper tilsalgs. C 10-C (et Blåtind-produkt) er en ren lampeolje som selges både på en-liters flasker og på fire-liters kanner. Denne lampeoljen skal hverken. Flott støpt TINNFIG.


Looks like “Porselen lampeskjerm til parafinlampe ” has already been sold. Selges av reiha fra Larvik på QXL. Check out some similar items. Tepper til salg.


De håndmalte krukkene selges for 800kr. Mål: Øx Hcm. Det er ingen omtaler ennå. Lampeolje selges seperat varenr.


Firkantet parafinlampe i klart glass med brenner i antikkfarget messing og brennerrør i klart glass. Veke er inkludert. Over dette bordet ønsker vi en taklampe, en parafinlampe, gjerne med. Men som et alternativ så er det også flere fine reproduksjoner til salgs.


Egner seg for alle oljelamper med vekebrenner, båtvarmere, parafinlamper osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.