fredag 2. august 2019

Salongbord eik klaffer

Salongbord eik klaffer

Meget pent salongbord i eik med klaffer og hylle. Heltre eik med klaffer. Bordplata buer svakt ned på midten. Bladhylle i frostet glass.


Et sofabord kan være et praktisk salongbord eller et avlastingsbor et sofabord kan også være et blikkfang i stuen. Vi har både glassbor trebord og marmorbord. Kombiner gjerne stuebordet med et.


KP Lugano klaffebord. Folkets klassikere(66). Sidebord PAUS, 500x5mm, mørk eik. Birdie salongbord med klaffer. Her vist i sortbeiset eik. Bordet kommer også i eik, hvitvasket eik og valnøtt. Finnes også i sortbeiset, blond ask og hvitt. Sofabord i oljet eik med glassplater og hengeklaffer. Trepanel i oljet eik kr. Mål: 90(140)xcm. Spinell bord er en populær bord serie med. Billige salongbord i eik og glass. Vi tilbyr sofabord i en mengde ulike farger, former og materialer.


Salongbord eik klaffer

Leter du etter et stuebord i valnøtt? Eller et salongbord i. Bordet er meget praktisk, det har klaffer slik at bordet kan bli. Inzel elipse sofabord i massiv eik med klaffer.


Gripsholm sidebord med klaffer. Dina salongbord. Salongbord med avishylle valchromat og chrome 6653høy Lavt salongbord i eik og stål. Valnøtt, eik, finert lakkert, eller oljet i eik og valnøtt.


Wenge,grå antikk, hvit finert lakkert. NORSKPRODUSERT design: Arild Alnes og Helge Taraldsen. Flott sofabord med klaffer.


Salongbord eik klaffer

Tucan-serien kombinerer design henta frå vårt bestselgande salongbord på 50- og 60-talet. Eik heltre, hvitoljet. Designet for små leiligheter, og rom hvor man ikke trenger spiseplass til hver dag er dette et lekkert kjøkkenbord i oljet eik. De nedfellbare klaffene gjør at det.


Velg mellom Glatt eller Rustikk overflate. Se alle spesifikasjoner. Spesifikasjoner. NETRO Klaff 50. Klassisk klaffebord i massivt tre. Mulighet for hylle, klaffer og skuff. Behandlinger: Såpe, olie. Herlig stol i myk lammeull og eik.


Bord i alle størrelser, salongbord og spisebor med klaff eller ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.