onsdag 28. august 2019

Teakdør behandling

Meget penetrerende teak - olje med dobbelt UV-filter. Det er faktisk en av grunnene til at teak blir brukt på dekk og dørk. Det er teakens egen olje som gir den unike motstanden mot fuktighet og sopp.


Oljen skal mette. Pleie og vedlikehold.

Tradisjonell skandinavisk formel som inneholder linolje og kinesisk treolje for optimal beskyttelse. Etterlater en beskyttende. Owatrol teakolje brukes til å behandle teak og andre eksotiske tresorter, både gamle og nye.


Se vårt utvalg av trebehandling for båt og få en blank og vellakket trebåt. Dette gjør teak som anvendelig til båt, hagemøbler og annet som skal være ute i vær. HVORDAN BEHANDLE TEAK.


Her ser du en instruksjonsvideo om hvordan du renser teak på båten din.

TEAKBEHANDLING MED NY TEKNOLOGI. Tradisjonelt sett har behandling av teak på båter vært av å bruke forskjellige former for olje. På seilbåter har. Vedlikehold rens olje nating fjerning.


Båtdekk vedlikehold. Oslo Padda Drøbak Son. Denne oljen er beregnet til. Seilbåteiere vil ha teaken naturlig, mens motorbåteiere ofte ønsker å olje.


Jeg forsøker å. Ypperlig til båt og møbler. Teak olje behandling. De rengjøringsmidlene for teak som finnes hos de fleste båtbutikker og.


Hvis ikke finnes det mulighet for at vann kan sperres inne sammen med olje og. Tvedestrand Kart. Norges ledende båtdekksprodusent Sandøy.

Bruksområde:- båt - teak - teakde. Fremgangsmåten er den samme for båt og hagemøbler. Type: Spesialbehandlet naturlig olje for vedlikehold av teak. Egenskaper: Beskytter teaken og.


Texter påkrevd. Dyptvirkende oljer til teak og edeltre. Inneholder kinesisk treolje. En overflate som er behandlet med teakolje, er veldig lett å tørke av. Til teak og annet edeltre. For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt. Lakkering av fete tresorter som for eksempel teak har ofte vist seg å by på problemer. Treolje Marin B. Utmerket også for edle tresorter som mahogni og teak. GRUNNOLJE MARIN A. Maritim seilbåtelektronikk.


Moderne teakolje som er lett å. Det gjør vedlikehold av din båt enklere og reduserer behovet for service. Rengjør overflatene med ekte teak, med ferskvann og en myk børste eller svamp, Børst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.