mandag 2. september 2019

Sellerimos lavkarbo

Mos av sellerirot er skikkelig godt og et flott tilbehør til mange retter, i tillegg er den enkel å lage. Jeg har skrevet om den før men da inni innlegg. Siden sellerirot visstnok ikke er så ille i noen form legger jeg inn et dødsgodt tilbehør som gjør at jeg ihvertfall ikke savner poteter eller andre. Nydlig mos, jeg har en periode vært litt lei blomkålmos.


Denne ble snadder. Blomkål- og sellerirotmos. Dette kan vi godt spise mer av. Det smaker sunt og godt. Hadde ikke trodd dette var lavkarbo, kommer det fra Tbanemannen min under. Du kan lage gulrotpure eller kanskje potetmos? Hvis ikke det skal være lavkarbo, da. Hvitløk hvis jeg har. Vi har tatt oss den frihet å ta den med over til vår egen blogg, og har tilpasset den til et lavkarbo -kosthold. Stekt torsk servert med mandelpotet- og sellerimos, brokkoli, sjampinjong og balsamicosaus.


Sellerimos lavkarbo

Köttfärslimpa med sellerimos - Sara Bäckmo. Opskrifter Med Få KalorierSunde. La Dolce Vita - mit middelhavskøkken. For dager siden — Og så klart pizza, store, små, glutenfri, lavkarbo.


Sellerimos lavkarbo

Skjær opp kjøttet og server med poteter, sellerimos og rødvinssaus. Ovnsbakt kyllingfilet med bacon i fløtesaus - lavkarbo. Istedet for potet- og selleripuré serverte jeg kokte poteter til.


VEGETARISK HØSTGRYTE. I stedet for kokt potet kan du lage potet- og sellerimos : 3g potet, skrelt og. Amerikanske pannekaker - lavkarbo.


Ble servert med potet og sellerimos og små grønne bønner og. Nå skal det være tre uker med hard lavkarbo fram mot påske for min del. Fremgangsmåte serveres med potet- og sellerimos : kok potet og. Fiskeoppskrifter.


GI, lav varme, lavkarbo, lavkarbokake, løk, løksaus. Lavkarbo Lapper. Sellerimos - dejlig opskrift på mos af knoldselleri.


Stekt torskefilet på potet- og sellerimos med rødvinssaus,Oppskriften har bilde, 10 2. Kahlúa Espresso Martini,Oppskriften har bilde. Kvelds: Noen biter ost og et glass vin – eller hjemmelagd sjokolade av % sjokolade, Cocosa. Serveres med stekte grønnsaker og sellerimos. Rester fra middag, eller gjør klar sånne.


Mørt og smakfullt kjøtt. Exactly Years Before. Grytestekt reinstek med rødvinskokte pærer og sellerimos Under " Kjøttretter". Biđus a la MaritUnder "Kjøttretter".


Sellerimos lavkarbo

Sodd av reinkjøttUnder. LCHF (40), LowFODMAP (58), Madgudinden (21). Labels: glutenfri lavkarbo lunsj. En lavkarbo lasagne, altså uten pastaplatene, men litt annerledes krydret.


SLANK Mad der mætter LAVKARBO sider med slankeopskrifter Morgenmad Frokost. Potet- og sellerimos. Dagens middag: Langtidstekte røkte lammeskanker i leirgryte.


Rødtunge i tomat med sellerimos og kålblanding stegt på panden og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.