torsdag 19. september 2019

Selvrensende løvsil

Selvrensende løvsil

Jøtul F 1R Long Leg, Hvit emalje. I tillegg til standardfargene svart, grå og hvit kan du få hvilken farge du ønsker på. Soteks Ovnslakk 2ml.


Jeg malte en tilsvarende parafinovn med matt sort ovnslakk som jeg kjøpte hos " Bo. Selve peisen vil få fargen hvit, mens det meste av innholdet vil bli sort. De hvit emaljerte brennplatene gir et lyst og luftig innsyn til brenn- kammeret. Panelovn med hvit herdet glassfront og glatt overflate.


Selvrensende løvsil

Hvilken farge syntes dere passer best? Fant også ut at det var noe som het ovnslakk som forøvrig ikke var anbefalt. Boksen er svart og hvit, påtegnet et karikert negerhode, samt merket:NIGGER, Fleischeis. OVN JØTUL F 1HVIT EMALJE.


Store sideglass og tre ben som gir ovnen et moderne preg. Er det mulig å male en slik peis med godt. Noen som har erfaring med bruk av ovnslakk for om mulig å forlenge levetiden. Har funnet meg en "ny" gammel vedovn, men denne er nesten hvit, og til dels noe slitt i emaljen.


En varmebestandig sort lakk beregnet på ildsteder, ovnsrør, ventiler, gnistfangere, peissett og lignende. Brukes kun på kalde og rengjorte overflater. Ovnslakk sort matt, reparasjon av lakkskader på ovner og røkrør. Farge tilpasset dagens ildsteder.


Selvrensende løvsil

Teknisk informasjon. Artikkelnummer. Produktinformasjon. Se fullstendig vareinformasjon. Antall LEGG I HUSKELISTE. MILL PANELOVN GLASS HVIT 600W. Quick Bengalack spray hvit silkematt 400ml. SORT 400ML SPRAY. Glassfibersnor, flettet hard. Benyttes som pakning til røkrør, røkinnføringer og murstusser. Sperregrunn base hvit 9L. OVNSLAKK SENOTH 125ML. INNMURINGSKASSETT 240X75MM HVIT. Hindrer og fjerner hvite saltrender på skotøy. Masseres først inn i skinnet med fille eller.


Svarteper ovnslakk brukes på alle peiser og ovner. Form: Ovnslakk i boks av blikk med knepplokk. Hvitt frisker opp fargene i rommet, og står godt til den gylne chamottesteinen i. Seljord Varmeservice.


View image (opens in new window).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.