torsdag 24. oktober 2019

Øltårn

Ringnes, samt plasserer disse tappetårnene og kjøleskapene. Et nytt produkt er et kjøleskap med tappetårn. Mange kjøpte storkjøkkenkjøleskap, borret hull i det og monterte på et tappetårn.


Målene er uten tappetårn montert. Det er et eget hull bak på kjøleskapet, for gjennomføring av CO2-slange slik at CO2-flasken med regulator kan står.


Ved leie av tappetårn er COgass og engangsglass inkludert.

Fra idé til virkelighet. Finn denne og andre Pins på Veranda av Therese Borgersen. Det er innstalert tappetårn, isbitmaskin, kjøleskap og oppvaskmaskin.


Rommet er kledd med bakon, mur og murstein, det er også montert stort. Vi leier ut kjøleskap med tappekraner for Corneliusfat, og Lindr tappetårn som kan brukes til både Keykegs og Corneliusfat.


Denne kegeratoren er satt sammen av kjøleskap med plass til corneliusfat 19L, og kan temperaturstyres. GruppeTappetårn og kraner.


Alt fra kraner og tappetårn til ferdige LINDR tappetårn som kjøler væsken på.

Denne gassen kan lage noen lyder man ikke er vant med fra tidligere kjøleskap. Pakke med kjøleskap og tappetårn med tappekraner fra Krome.


Det følger med regulator med uttak, co2-foreler, 425g copatron med overgang. Komplett sett - fatøl- kjøleskap opptil 50L fat (ølbar) - inkl. Elegant dispenser og ølkran. Dette kjøleskapet er bredere og dypere enn vanlige.


Merk at du trenger en John Guest kobling eller nippel i tillegg. Vi har resultater for Tappetårn selges til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Tapp perfekt øl hver gang med dette. Skapet rymmer Co2-tank og et Corneliusfat. På toppen finner vi et glinsende tappetårn fra Kegworks.


Cobra tappetårn med en kran. Kunder som så på dette produktet så også på: -0%. Selv om kjøleskapet kjøler og tårnet tapper, så virker kvaliteten lit bob-bob.


Beer Brew tappetårn - Noen tanker.

Helsort kjøleskap med 1-krans tappetårn på toppen. Tappetårnet har kjøling for 2xliters Carlsberg fat i skapet. Meget bra tappetårn som er lett å frakte med. Kjøleskapet durer.


Nukatap Shank til tappetårn. PrisNOK17inkl. Passer også til andre. Trekket har et panel foran som kan åpnes, slik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.