mandag 28. oktober 2019

Slange med spylemunnstykke fra kärcher

Slange med spylemunnstykke fra kärcher

En markeringsring på slangen indikerer kontinuerlig fremdriften inne i røret. De fleksible kvalitetsslangene på eller meter er forsterket med tekstilfletting og.


For å velge riktig slange eller andre tilbehør, anbefaler vi å filtrere etter modell. Bare skriv inn. Smart rengjøring av rør og takrenner. Renseren forflytter seg i rør og renner med hjelp av vanntrykket.


Leveres med m høytrykkslange. Kombinert rensetilbehør for takrenner og rør. Denne er renser opp i avløpsrør, takrenne nedløp mm.


Slange med spylemunnstykke fra kärcher

Spesifikasjoner: Lang fleksibel spesialslange med spylemunnstykke til. Med denne åpner du enkelt tette rør og avløp - helt uten kjemikalier. Slangen føres ned i røret der et høyt trykk. Tette rør og avløp kan være et kostbart problem.


Høy kvalitet med lang garanti! Man merker virkelig at slangen forstår når den skal dras ut, og når den. Kärcher -skumkanon for å se om den passer på.


Med på kjøpet følger også en rotordyse for ekstra kraft, og et spylemunnstykke. På det lange spylemunnstykket kan en justere. Til hovedmeny Til innhold. PricePi pricepi. Spylemunnstykke. Aqua Stop for sprutfri frakobling. Ny høytrykk slangetrommel designet for bruk med høytrykksvaskere. Brukervennlig og lettanvendelig høytrykksspyler med lav vekt, slangetrommel, store hjul, langt spylemunnstykke og. Slange, spylemunnstykke og veggfeste medfølger.


Problemet er at jeg kun finner airconditoner med slange til å ha ut, noe min stue ikke har. Kjøp karcher a pris billig i nettbutikkene.


DeLaval serviceorganisasjon i Norge består av serviceteknikere spredt over hele Norges land - noe som gir. Inneholder pumpe, m sugeslange (mm), m trykkslange (mm), spylemunnstykke, sugefilter, koblinger og. Vi leder utviklingen i neste generasjon slanger. Vårt sortiment av slanger, kuplinger og ansatser til.


SLANGEKUPLINGER KÄRCHER. Slangetrommelen er også et stort pluss, samt de mange andre praktisk løsningene. I tillegg får du et spylemunnstykke med på kjøpet, hvilket kan komme.


PVC slange ū” m. Styreboks for kobling til vaskeautomat. Lavtrykksvaskesystem. Enkel til- og frakobling av slange fra høytrykksvasker og pistol. Karcher hurtigkoblingssett med meter slange.


Slange med spylemunnstykke fra kärcher

Høytrykksslangen er enkel å håndtere. Hydraulikk › Adaptere Enkelslange, Termoplast vevarmert. Utløpsslange for vaske- og oppvaskemaskin. En vannslange skal først å fremst dekke ditt behov, så det er viktig å tenke over om du trenger.


Feste for slange og rørbend Praktisk feste for sugeslange og rørbend for. Våt- tørrstøvsuger VC1Reservedeler for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.