tirsdag 15. oktober 2019

Terrassebeis test

Best i test : Terrassebeis fra Butinox. Har du investert tid og penger i et flott terrassegulv, er det smart å sørge for godt vedlikehold. Slik holder du terrassen fin i. Hyttemagasinets test startet i fjor sommer.


Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.

Dette er et vanskelig. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Ved 23°C tåler nemlig terrassebeisen regn. Velger du Trebitt Terrassebeis istedenfor tradisjonell terrasseolje har du mer tid til å nyte sommeren.


Vi anbefaler terrassebeis på vanlige terrassebor sier han. Noen typer beis er. Dessuten vil terrassebeis beskytte treverket bedre mot regn enn det olje gjør. Bjørg Owren ved.

Image: TEST : Får ingen anbefaling. Svenske Folksam har testet beis og maling over to år. Hørt om terrassebehandling som har opptil års vedlikeholdsintervall? Med denne trebeskyttelsen kan du erstatte klassiske terrassebeis og du får en.


Bruk et stykke tremateriale som ligner det du har på terrassen, og test. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis. En regnværsdag er en perfekt dag for vasking, da er terrassen allerede våt. Lag på lag med terrassebeis kan flasse, se skjoldete ut og få uønsket farge.


Rens treverket fra gammel behandling før du beiser på ny. Tåler regn etter ca. Skap harmoni pĂĽ terrassen. TERRASSEBEIS : Ikke alltid like lett å velge type.


Pigment: Du kan få terrassebeis med og uten pigment Foto: Foto. Produktet skal endatil være en såkalt «testvinner». Test av terrasseskruer.


Terrassebeisen vinner definitivt ikke min beis- test for dette er i særklasse det dårligste.

Et nytt verktøy for påføring av terrassebeis, skal gjøre det lett for kunden å få et jevnt. Alle tester viser at forbrukeren lykkes best med EasyPad. Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Inspirerende fargekombinasjoner!


Tyrilin Terrassebeis gir en vakker og slitesterk overflate varer opptil år. Spesialutviklet for å gi vakker lød og tåle et barskt klima. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test.


Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og. Sammenlign priser.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis, Gulv, Utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.