fredag 22. november 2019

Slukrist bad

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Bredt utvalg av sluk og rister til baderom. Sluk til ditt baderom. Gjennom år har vi levert kvalitetsprodukter til norske. Må jeg bytte sluk når jeg pusser opp badet?

Historisk har et sluk i gulvet kun vært et «nødvendig onde» på et baderom. Men slik er det ikke lenger! Det som er mest vanlig i dagens baderom er runde sluker og slukrister.


Dem fleste har gått bort fra den mer tradisjonele sluk til mer designsluk og avlang sluk med. Du har ingen varer i handlekurven. Den er jo der først og fremst av praktiske grunner?


Se vårt utvalg av stilige slukrister i ulike varianter og farger! Hva med å sette prikken over i-en med en slukrist i matt sort eller rosegull?

Purus Line Chess i lekker gullutførelse tilfører badet glød og en luksuriøs atmosfære. Snakk med rørleggeren om hvilke muligheter du har på ditt bad, og be. Vi har slukrister til alle formål. Hurtig levering,stort utvalg.


Her finner du en oversikt over avlange designsluk, hjørnesluk, veggsluk og tradisjoneller runde og firkantede sluk. Søk: Underkategori. Avlangt sluk (222). Din VVS og hyttebutikk!


Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Dersom du skal pusse opp badet er sluken noe av det første du burde tenke på for å ikke få problemer med tanke på gulvet.


Fast forhøyning uten avvinkling. Passer alle Joti- sluk med klemring av hvit plast. Det er stedet med mest påkjenning av vann, og ofte der lekkasjer oppstår.


Fall på̊ minimum 1:til sluk i et område på minst meter ut fra sluket dersom dusjen er rett. Løsninger egner seg best på bad med moderat fall på hele.


I følge Teknisk forskrift skal det være sluk i alle bad og vaskerom.

Det stilles også krav om at det er godt fall mot disse, slik at vannet raskt ledes. Du tar et skritt nærmere og spør deg selv: «Hvorfor valgte jeg et kjedelig, gammeldags sluk ? Det passer jo ikke i det hele tatt!


Les også: «must haves» til badet. TECEdrainline - slukrist i glass. Med slukrister laget av glass, går TECE for finere materialer på badet. Slitesterk til tross for sitt gjennomsiktige utseende.


Slik velger du riktig sluk. Den tiden da sluket var rundt og slukristen så lik ut på alle norske bad er for lengst forbi. I dag kan du velge. Et sluk er ikke lenger en firkant eller runding plassert midt på gulvet, det er blitt en del av innredningen, sier Søren Brøndum Knudsen hos Purus.


Flott design slukrist i børstet stål 20xcm. Firkantet slukrist i 30xcm uten uthugg. Da har du større valgmulighet og kan finne akkurat det sluket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.