onsdag 18. desember 2019

Plattfot såler

Neutral Arch for personer med lav eller nøytral fotbue – High Arch for personer med høy fotbue – Extra High Arch for personer med ekstra høy fotbue. Såle for høy fotbue Arbesko Comfortho Høy. Detaljer om produktet.


Salgsenhet: par. En såle med god stabilitet og gel hælkopp sikrer en. Sålen leveres til tre forskjellige typer fotbuer. Anatomisk formet såle for høy fotbue.


Plattfot såler

Specifically designed for high arch feet. Verdt å huske ved valg av sko. Husk å velge en sko som gjør din fot stabil, og velg riktig såle som passer for dine. ComfOrtho er en førsteklasses innleggssåle som er anatomisk formet for å forebygge og lindre vanlige problemer i forbindelse med for lav eller høy fotbue.


Sofsole Arch innleggsåler høy fotbue. Høy fotbue : Tyder på «underpronasjon» (supinasjon), at foten roterer utover. En sko med god støtdemping og kurvet lest er bra for deg. Nå vet du i grove trekk.


For brå økning i belastning. Overbelastning av fotens lengdebue. Manglende støtte for overpronasjon. Mest utsatt: Løpere med høy fotbue, løpere som.


Plattfot såler

Sidas tilbyr en biomekanisk konstruksjonsløsning kalt 3Feet som gjør det mulig å skape såler tilpasset tre typer fotbuer: Føtter med høy fotbue (High), føtter med lav. Typiske problemer med høy fotbue og for dårlige såler kan være smerte i fotbue, vond hæl, kalde tær og ømme knær og forfot.


Ergonomisk innleggssåle for mellomhøy til høy fotbue. Bidrar til å redusere og forebygge belastningsskader i føtter, bein og rygg. En høy hæl og stabil fotstøtte. Er fotavtrykket smalt med lite kontaktoverflate, så har du høy eller middels fotbue.


Få avansert biomekanisk fotkontroll som maksimerer tråkkeffektivitet og komfort når du sykler! God såle for de med høy fotbue. Dobbelt støtdempning. Klippbar i to størrelser.


Plattfot såler

Sidas 3Feet High er en såle med perfekt balanse mellom støtt, demping og stabilitet for føtter med høy fotbue. Contour for høy fotbue. Sålen er behandlet med antibakterielt materiale.


Såle som passer fra nøytral til høy fotbue. Sålen bygger opp mellomfoten for å hindre overpronasjon. Gir foten økt stabilitet og komfort.


Relevanse, Produsent, Produktnavn A-Å, Pris lav- høy, Pris høy -lav. Logg inn for å. Innleggssåle Sixton Modular Fit høy fotbue str 44. For føtter med høye fotbuer. VIVA HIGH for ekstra høy fotbue.


Laget av kalveskinn. Egenskaper: Med oppbygd fotbue og støtdemper i hælen. Denne sålen er for deg med høy fotstøtte. Inneholder et unikt. Maksimal pusteevne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.