tirsdag 3. desember 2019

Sanering av oljetank

Ragn-Sells tar hånd om tømming og sanering av din gamle oljetank eller parafintank. NG har totalløsninger for sanering av private fyringsoljetanker og gjør det. Har du fortsatt en oljetank som ikke lenger er i bruk, krever en del kommuner at. Skal du over til fossilfri fyring, eller ønsker hjelp til å sanere ? Vi kan hjelpe deg, og gir deg et uforpliktende pristilbud før vi starter på jobben!


Er du fortsatt usikker. Miljødirektoratet får mange spørsmål om hvilke krav som stilles til. Tømming, rensing, sanering og fjerning av oljetank. Når tanken er lokalisert, kan du velge om du vil tømme, rengjøre og sanere eller fjerne oljetanken helt.


Hvis du har en oljetank i huset eller nedgravd i hagen, så bør denne renses og. Les vår enkle guide til hvordan du får oljetanken din sanert. Ulike løsninger for å fjerne en oljetank.


Det er ingen vei utenom, før eller senere må oljetanken bort eller tømmes og saneres. Forurensningsforskriftene kapittel en stiller krav om regelmessig kontroll av nedgravde tanker, for produkter med flammepunkt over °C. Skal oljefyren ut, bør du passe på å fjerne oljetanken samtidig.


Eier du en oljetank, er det ditt ansvar å sørge at den er i betryggende stand. En gammel oljetank. Dette er fordi oljetanker fra denne perioden gjerne er laget av. Sanering av oljetank som inneholder ca.


Sanering av oljetank

Rengjøring av tank. Vi er sertifiserte spesialister på kontroll og rensing av oljetanker. Bestill tankrens her. Vi fjerner oljetanken din. Vi håndterer alle typer tanker. Er uhellet ute kan vi utføre grunnsanering i samarbeid med vår søsterbedrift, Vacumkjempen Nord-Norge AS. Prisen på å utføre sanering og fjerning av oljetank. Graving – fjerning – sanering – installering.


Trenger du hjelp til å fjerne en oljetank ? Når en nedgravd oljetank tas ut av bruk, skal den tømmes for olje og graves opp. Det er du som er ansvarlig for at en oljetank på din eiendom ikke lekker.


Sanering av oljetank

Hvis det skjer lekkasjer i naturen eller på naboens eiendom kan dette bli kostbart for. Selvbetjening – Fjerning, utskifting eller sanering av oljetank. Skal du fjerne eller skifte ut oljetanken så må dette meldes til brannvesenet med dette skjema.


Etter at tanken er sanert og levert til godkjent mottak skal dette rapporteres til kommunen. Selv om alle bedrifter som driver med tanksanering er pålagt å gjøre. Dersom det oppstår lekkasje i en oljetank kan nabolaget bli påvirket. Har Tysvær kommune støtteordning til sanering av nedgravde oljetanker ? Firmaer eller personer, som påtar seg arbeider med tømming og sanering av oljetanker skal dokumentere at de har nødvendige kvalifikasjoner for å utføre.


Sanering av oljetank

Regler for bruk av innholdet i oljetanker. Forbudet mot bruk av mineralolje til oppvarming. Gamle oljetanker som ikke skal brukes til fossilfri oljefyring må saneres. Tankeier har selv ansvar for å avvikle bruken av fossil olje og sanere tanken.


Bekreftelse på fjerning av oljetanken sendes til kommunen av. Ved installasjon av ny tank skal meldingen sendes senest én måned før nedgravingen. Kommunen fører tilsyn med nedgravde oljetanker hjemlet i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.