mandag 27. januar 2020

Pax vifte montering

Et kaldrasspjeld er direkte skadelig dersom viften monteres i en ventilasjon med naturlig selvtrekk. Installasjon testing av viftefunksjoner. Om viften monteres i et kaldt rom.


Kan monteres i valgfri posisjon, dvs. Våtromsvifte 4W for montering i kanal med naturlig selvtrekk (tak).

Med innebygd fuktautomatikk, nærværsensor og ettergangstid. Pakken inneholder: stk. Demontering pax baderomsvifte. Flexit Single room ventilator.


Den er utstyrt med en kulelagret, egenutviklet motor av høy kvalitet for å sikre lang levetid og stille gange. Driver å monterer denne nå, men sliter litt med hvordan jeg skal koble den.


Monteres i kanaler med en diameter på 1- 1mm.

Helautomatisk appstyrt, reguleringsfri våtrumsvifte for montering i kanal med (tak) eller utan (yttervegg) naturlig seltrekk. Arbeider i tre hastighetnivåer: Lavt turtall. Legg i handlekurv.


Calima fan pdf manual download. Se alle produktene. På den vifta kan du skru av IR-føleren og bare la den styres av. Bruks- och monteringsanvisning. Vifte med kaldrasspjeld. Plukk den ut av esken og. Viktig grunnprinsipp. Ved montering i en kanal med selvtrekkg, velg en vifte. Veggrør Ø100mm 1. Elektrikeren min, som. På sidan ”III” hittar du. Passer de fleste miljøer.

Ventilation med varmegjenvinning. Tilluftsventiler. Grunnarbeid og montering av baderomsvifte. Utmerket vifte for å forsterke fraluftsstrømmen i hus med selvtrekksventilasjon.


Hvis viften monteres i tak må kaldrasspjeldet fjernes. Beskrivelse Retro HT. Ved ekstreme fuktmengder slår boost funksjonen seg inn.


Leveres med separat kaldrasspjeld som benyttes om viften monteres i yttervegg og kun skal brukes. Dersom viften monteres i et kaldt rom, eller den. Det er ikke montert strøm til denne, og jeg.


For vegg- eller takmontering i ventilasjonskanaler i diam. Allpolig strømbryter til vifte. Luftefunksjon som ved inaktivitet i timer starter viften i min. PAX Avtrekksvifte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.