fredag 24. januar 2020

Tappetårn med kjøler

Her finner du alt du trenger for å sette opp din egen tappelinje. Alt fra kraner og tappetårn til ferdige LINDR tappetårn som kjøler væsken på vei fra fatet og ned i. Enten for hjemmebaren, kjellerbaren eller festen hjemme, enten det er bar, pub.


The modern compressor cooling unit uses the power input for direct transfer to chilling, which. Profesjonelle tappetårn leies ut. Kan leies samlet eller hver for.


Kompressoren, via påmontert slange på baksiden og fatkobling, presser ølet ut av fatet og inn i enheten hvor det effektivt kjøles frem til det når tappekranen. Her plasseres selve kjøleren, filter og karbonator under benk, mens man fra tappekranen oppå benken kan tappe kaldt, friskt vann, med eller uten kullsyre. Med denne kjøleren. En komplett løsning for kjøling og tapping av øl.


Det kan være smart å sette seg inne i hvilke muligheter som finnes på markedet, før man slår til. Leier ut lindr 4 tappetårn for kjøling av øl. Tappetårn med kjøler til øl - Utleie.


UTWK - AS-11 6-trådføler tapp øl dispensere våt kjøler, grønne linje. Doseringssystem, AS-11 6-tråds sensor, våt kjøler, grønne linje. Kategorier: fat, fat og mobil bar, tappetårn.


Spillbrett, spanner, slanger, regulator og koblingsverktøy er inkludert. TAPPETÅRN MED KJØLING ! Vi har nå en Lindr 55K ølkjøler tilgjengelig for utleie. Vannet kjøles gjennom et. Kjøleren har kapasitet på ca.


Et tappetårn og en drypprist rikere og en tur i billigkroken på IKEA for. Bardisker på hjul med innebygd kjøling som leverer kaldt øl direkte fra tappetårnet. LOM, 2-krans tappetårn eller LOM EVO tappetårn. Vi i Komplett ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels.


Tappetårn med kjøler

Noen av disse er nødvendige for at. Pakke med Keg Master Serie Kegerator kjøleskap og tappetårn med Intertap tappekraner med FlowControl. Tapp perfekt øl hver gang med dette. Wettre Bryggeri tilbyr nå leie av tappetårn fra Lindr samt vår egen mobile bar.


Begge enhetene har linjer, innebygget kjøling, er lette å sette opp og bruke. Klar-til-plugg-kjøleenhet - side kjøler CNS for til fat øl tapp Fassvorkühler. Vi har valgt å bruke tappetårn og tappekraner fra Intertap med FlowControl i rustfritt stål, i motsetning til plast og forkrommet messing som noen av våre.


Tappetårn med kjøler

Bruker stk AA batterier. Ikke på nettlager – sjekk varehusenes lager. Nordic Beer Party øldispenser (sixpack).


Betalingsmåter: Vi tilbyr flere betalingsmåter, slik at du kan velge det som passer for deg. VISA, Mastercar Vipps og Betaling i butikk ved henting. Tittel, Størrelse. Vedlegg Samhandlingsavtale.


Bilag - leverandørens løsningsbeskrivelse. Konkurransegrunnlag. Meget bra tappetårn som er lett å frakte med seg på festen. Den passer bra som en benkmontert kran eller.


Tappetårn med kjøler

Lurer også på hvordan utesteder som selger fra tønner (ikke store tanker) kjøler ned tønnene sine. Jeg har alltid trodd at ølet ikke ble kjølt før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.