mandag 10. februar 2020

Planting i store kasser

Blomsterkasser er en fantastisk, og enkel måte å få blomster, planter og. Salvie er en staude som er pen i staudebedet store deler av året. Hvorfor velge blomsterkasser? Hva kan du plante i en.


Planting i store kasser

Planting i store. Velkommen til oss her på hagegal :) I såpass store og dype kasser vil. Blomster plante stauder vintergrønt tuja i blomsterkasser blomsterkasse blomlåda.


Det er en deilig tid vi er inne i nå. Lengre dager, lysere kvelder og fargene. I en stor krukke kan du også velge en sammenplanting av ulike busker.


Planting i store kasser

Sørg for at det er dreneringshull i potten for å sikre god drenering og bedre oksygentilførsel. Krukker og mobile plantekasser er også egnet for busker og knollvekster, noe som må tas i frostfritt rom om. Enten du har en bitteliten veranda eller en stor hage er det lett å lykkes med plantekasser.


For salat og andre planter med små røtter holder det med en enkel karm. Ved å starte med dyrking i plantekasser opparbeider du deg kunnskap og. Hun har valgt å ha en stor grønn plante (muehlenbeckia) i midten. Så legges rikelig med porøs plantejord i kassen, før plantene settes nedi.


Kasser er vanligvis ikke store nok til å ha større planter og trær. Det spiller ikke så stor rolle hvilken pallekarm du velger, poenget med. I utgangspunktet kan du plante det meste i pallekarmer eller plantekasser, men husk.


Slik lager du dine egne alternative plantekasser. Deretter kan du bore hull til plantene i det store røret. Alle disse er enkle planter som kan kjøpes i små potter og plantes i kasser eller krukker. De vil vokse seg store og flotte med litt stell.


Du kan deretter sette potten i en passe stor potteskjuler. Har du en stor terrasse med innsyn fra naboen, eller en åpen hage med jevnlig.


Med nye plantekasser kan du plante deg en hel hage på verandaen, enten du. Se hvor kult det ble med prydgress i våre plantekasser fra norske BEDD. Legg i handlevogn. I store potter og krukker holder jorden bedre på fuktigheten, og du slipper å vanne så ofte.


Planting i store kasser

Det kan du gjøre nesten uansett hvor liten eller stor hage du har. Det gir planter mer plass til å vokse og sette et godt rotsystem, i tillegg trenger. Gjør kassen så høy du vil ved å stable flere på hverandre.


Vi har en stor åpen terrasse hvor vi skal bygge en pergola og noen store blomsterkasser for å skjerme uteplassen. I plantekassene ønsker vi å. Nesten alle planter og blomster kan plantes i krukker og kasser. Vi anbefaler å fylle krukken ca. Store deler av nabolaget mitt har bygårder fra århundreksiftet.


En terrasse med masse planter i mange farger som omkranser sosiale. ROMDELING: Store plantekasser blir brukt for å definere de ulike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.