tirsdag 25. februar 2020

Selvvanningskasse grav

Men det finnes en smart løsning: selvvanningskasser ! En blomsterkasse med selvvanning vil si at kassen har et vannlager som fylles med vann, og så henter. Selvvanningskasser for kirkegården. Blomstrende gravsted med selvvanningskaser. Hva om du kunne plante det du ønsker på graven uten å bekymre deg for.


Norskprodusert selvvanningskasse for nedgraving. Ideell for gravsteder eller langs husveggen. Kantene gir en fin overgang mellom bed og.


Selvvanningskasse grav

I går gravde jeg ned selvvanningskasser på kirkegården, og i. Frostsikker, norskprodusert selvvanningskasse for nedgraving. Brukes på gravsteder og i bed for langvarig selvvanning.


Skaper fin avgrensning mot plen. Glimrende som urtekasse, men utmerket også til blomsterbe gravsteder, terrasser og verandaer - se bilder med eksempel på treomramming. Dersom vi skal stå for nedgraving vil vi stille med alt som skal til for å sikre en riktig plassering foran gravsteinen, da også med tanke på drenering m. Solid selvvanningskasse med god ventilasjon og drenering gir optimale vekstforhold og flere muligheter ved valg av planter. Lars Nodelan Daglig Leder, TLF: 995.


Selvvanningskasse grav

Nå kommer jeg alltid til en flott og frodig gravplass hvor jeg man minnes min mann. Hjelp til et vakkert gravsted. Vi tilbyr vanning av blomster, selvvanningskasser, gravlykter, lys og gravstell.


Selvvanningskasse grav

Praktisk og flott balkongkasse i svart plast med selvvanningssystem. Systemet har egen peilepinne for å enkelt overvåke vannstanden.


Komplett kasse skal være på gravplassen året rundt, med jord og vann. Vår, sommer, høst og vinter – gravstell. VI SØRGER FOR GOD DRENERING. Er det selvvanningskasse på graven fra før?


Standard pakke for gravstell inkluderer vårblomster og sommerblomster, samt stell og vanning gjennom. Enkelt stell med selvvanningskasser : Graven blir kun vannet og kanter klippet av gartner. Stellavtale Stellavtale bestilles. Startpris for nedgravd selvvanningskasse kr.


Gravstell for året må bestilles innen 1. Dette er en engangspris, og selvvanningskassen er da kundens eiendom også hvis avtalen om gravstell. En grav kan utstyres med gravminne og beplantes. Velger man å stelle graven, er.


Kirkegårder og gravsted. Her kan du finne mer informasjon om kirkegårdene i Gjesdal, samt informasjon om festegraver og stell av graver. Se sortiment og. Ved dobbelt gravsted blir monumentet nesten uten unntak stående ved først avdøde.


Alle kommunens innbyggere har rett til fri gravplass på en av kommunens. Der hvor eller kistegraver er slått sammen til ett gravsted tilkommer det festeavgift på 2. Festeren har ansvar og er kontaktperson for de gravene en fester.


Produktet er spesielt velegnet til gravsteder og beplantningsområder med sporadisk stell og vanning. Etter første gangs nedfelling i jord er det lettvint å ta opp. Vi skaffer en selvvanningskasse og monterer den for deg.


Dersom du har en spesiell merkedag og vil sette litt ekstra preg på graven kan vi plassere ut en. Vi planter i selvvanningskasser, det hjelper oss å holde gravstedet frodig og flott.


Urnegrav har samme pris som ordinær grav. Det er viktig at du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.