mandag 30. mars 2020

Pris på skigard

Med andre varianter i tillegg så er vi trygge på at vi kan levere den skigarden du ønsker deg. Informasjon og priser. Litt om vår skigard. Vårt forbruk av materialer til en meter skigard er ca.


Skigard med granstaur og sveg forsterket med ståltrå kr 45- pr meter. Skigard ferdig montert med brun impregnert furustaur og kløyvd gran skive.

Skigarden kan settes opp med vierbinding forsterket med ståltrå eller bare ståltrådbinding. Skive ståltråd og granstaur, ferdig montert kr. Alt til faste priser. Bindes sammen med ståltråd eller vidjesveg kombinert med ståltråd.


Disse aktørene produserer skigard Valdres - de fleste setter opp på hele Østlandet. Les mer om forventet levetid og pris på skigard her.


Staur av furu impregnert under høyt trykk for skigard (eller annen hagebruk). Kjøring kr - pr km. Annet arbeid kr 45.

Fjellborring, pris etter avtale. Alle priser eks mva. Send forespørsel. Vi setter opp, reparerer og vedlikeholder skigard. Impregnert staur. Har du «bildet», så har vi den perfekte. Mindaugas Vaitkus (t.h.) og Eimutis Vibrentis, montører fra Gausdals Skigard, setter opp skigard hos Heidi og Henning Degnes-Ødemark. Me leverer tradisjonell skigard gjort på gamlemåten, med seinvoksen staur og skier av gran.


En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer og kløyvde skier, oftest av gran. For å utnytte materialene best mulig ble smått tømmer splittet i to eller flere skier, derav navnet skigard.


Konstruksjonen er særlig. De fleste kjøperne lander dermed på impregnert furu, den vinner både på holdbarhet og pris. Mens einer-kjøperne får staur som er noe. Vi kommer gjerne på befaring, måler opp og ut fra dette gir vi et uforpliktende pristilbud.


Vi tar oss også av porter, grinder og stolper. Vi legger vekt på at gjerdene.


Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med staur av seinvokst gran, behandlet furu, kløyvde skier og vierbinding forsterka med ståltråd. Dette gir en høyde på skigarden på ca – 1cm.

Jo mere ujevn skigarden var, desto større hinder for dyr som planla å hoppe over. Prisen vil variere en. En skigard fra Skigarden. Vi produserer og monterer tradisjonell skigard for hus og hytte.


Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Trefiberplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.