mandag 27. april 2020

Pusse opp bad selv

Vurderer du å bygge eller pusse opp et bad selv ? Da bør du kjenne dine evner og begrensninger. Det er nemlig mange ting du garantert kan.


Når du skal gå i gang med å pusse opp et bad selv er det flere regler du må ta hensyn til. Her får du en oversikt over reglene for oppussing av bad.


Når man vurderer å pusse opp badet, er det mange spørsmål som melder seg.

Ja, hvis badet du skal pusse opp ikke er i altfor dårlig forfatning fra før og du kan gjøre en del selv, er det mulig, sier våre eksperter. Samtidig kan egeninnsatsen tukle til ansvarsforholdene, sier Bjørn Grimsrud i. Og hvis du melder inn en skade på et bad du har pusset opp selv, vil forsikringsselskapet rynke på nesen. Andre punkt: sjekke rør og tettesjikt.


Mange er skeptiske til å pusse opp badet utan fagfolk, men det er mykje du kan ordne sjølv. Både billeg og lovleg. Her er seks gode tips til kva. Fra drøm til virkelighet.


Helena og Marius fikk proff hjelp til å realisere drømmen om et stilrent og lyst.

Belegg på gulv og vegg, malt tak. Men når det gjelder badet er det enkelte ting du bør la fagfolkene. Pusse opp badet ? Slik lykkes du på egen hånd! Fliser og maling må for eksempel tåle vann.


Skal du pusse opp et lite bad, finnes det også mange gode plassbesparende løsninger. Du kan rive badet selv.


Planlegger du å pusse opp badet ? Mange ønsker å gjøre mye av oppussingen selv for å kutte kostnader, men det kan fort bli en dyr affære. Kan jeg pusse opp badet selv ? Bad er komplisert og omfattende. Du må vite om formelle forhold og.


Når du enten bygger nytt bad eller pusser opp det gamle, gjelder alltid loven om håndverkertjenester. Dette bør du vite dersom du vurderer å pusse opp badet selv. Badet er ofte det dyreste rommet å pusse opp i en bolig. Hva må en elektriker gjøre og hva kan du gjøre selv på baderommet.


Vi fulgte oppussingen når dette baderommet ble pusset opp. Her gjorde eierne mye selv, mens membranduk, røropplegg og elektriske installasjoner ble satt bort.

Kanskje du til og med selv er i stand til å legge fliser, men har bruk for at det en ny membran legges i gulvet uten at man må hugge opp det hele. Tips til smarte.


Dette er noen spørsmål som det er lurt at du stiller deg selv : Vil du ha enkel eller. Mange tenker at å pusse opp badet selv er en billig måte å få nytt bad på – men der kan du få en skikkelig økonomisk backlash i etterkant.


Våtrom må gjøres på. Hvordan går vi frem når et bad skal pusses opp ? Det aller første vi gjør når. Svaret her blir altså nei, du du må ikke bestille håndverkere selv. Når du skal bygge eller pusse opp et bad bør du kjenne dine evner og begrensninger.


FOTO: CATHRINE DOREEN ISAKSEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.