torsdag 30. april 2020

Tekstilrens maskin

Kan være behjelpelig med transport. Maskinen er utrolig effektiv samt veldig brukervennlig. Sprayekstraksjonsmaskin for både privat og profesjonell bruk.


Beregnet på små og mellomstore rengjøringsoppgaver. Ypperlig for rengjøring av tepper. Dette er en meget allsidig maskin som d. Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smussen, deretter suger opp væsken.


Kan også brukes som tørr- og. Produkter og maskin får du til kampanjepris her. Ved bruk sammen med vår tekstilrens RM 5får du aller best resultat.


Maskinene vi leier ut kan brukes på både nylagt gulv, årlig storrengjøring, eller. Har du et teppe som trenger en rens, så har vi en maskin du kan leie.


Denne kan brukes på tepper, bilseter, møbler, sengegavler og mye mer. Medfølgende tilbehør: - Lite håndmunnstykke for tekstilrens - Stort munnstykke for. Fjerner flekker som vin, sjokolade og ketchup på trekk som ikke kan vaskes i maskin, f. Må ikke brukes på fløyel. Tekstilrens Konsentrat.


Tekstilrens maskin

Kärcher RM 7Tablett. Dato Høyest rabattprosent. Pris høyeste først. Coop Extra Bygg i dag, Meget kurant maskin de. Men var på den lokale bensinstasjonen og kjøpte tekstilrens, husker. Løsninger for Vaskerier og tekstilrens. Slik tilbyr maskinene patentert teknologi, f. Alle maskiner er rustet for tusener av problemfrie programforløp. Middel som egner seg for denne maskinen er RM 7tabletter. For vedlikehold av tekstilet anbefales RM 7(impregnering). Les mer om tekstilimpregnering.


Tilbake til Maskiner. Her finner du gode produkter for både lett- og dyprens av alle typer tekstiler og stoffer. Ikke la et skittent interiør trekke ned helhetsinntrykket av bilen!


Utvendig vask utføres både i maskin og som håndvask. Ideell til rengjøring av polstrede møbler og til fjerning av flekker på. Rens og sliping av. Miljømerking alternativ tekstilrensing (Sv: kemtvätt)”.


Om ikke lenge fyller Bilpleiekongen år! Mens vi gleder oss til festen, koser vi oss med nostalgi og filmer. Scandic Shine Forlenger til Roterende Maskin - Scandic Shine scandicshine.


Tekstilrens maskin

Følg bruksanvisningene for disse maskinene dersom du velger å benytte deg av. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen ? Denne maskinen kan brukes til å rense blant.


Tekstilrens maskin

Grundlig fjerning av fett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.