onsdag 29. april 2020

Vrakpant bil bergen

Alle vrakplasser på listen er tilknyttet vrakpantordningen og har godkjenning til å sende vrakmeldinger. Biloppsamlingsplassene har ikke plikt til å ta imot. Vrak bilen på et Ragn-Sells anlegg i dag å få 3. Viktig praktisk informasjon når du skal vrake din bil.


West er et bilopphuggeri som ligger på Askøy ved Bergen, nærmere bestemt på Hanøytangen. Leverer du bilvraket ditt til bilgjenvinning, mottar du vrakpant.

Bilmottak - bare vraking av bil, ikke varemottak. Er bilen din strengt tatt ikke verdt å kjøre med lenger? Vi henter gjerne din gamle bil og kjører den vekk for deg.


Det forutsettes da også at du erstatter denne bilen med en utslippsfri varebil, det vil si elektrisk eller hydrogendreven. Hybrid eller ladbar hybrid er. Når du skroter bilen din får du utbetalt en vrakpant.


Det var Gro Harlem Brundtland som hadde ideen! Når du vraker bilen din på en godkjent vrakplass får du utbetalt vrakpant etter gjeldende sats.

Skatteetaten utbetaler vrakpant hver 14. Doble vrakpanten. Den gangen var det airbager og ABS-bremser. Utenlandske biler som ikke omregistreres, betaler ikke slik avgift.


Når en slik bil etterlates i Norge, kan det derfor ikke betales ut vrakpant. Vi mottar kjøretøy ved våre anlegg i Hokksun Bergen, Oslo, Hønefoss og Horten.


Vi mottar også utenlandske biler, men disse er det ikke vrakpant på. Dette bidrar til bedre. Panten betalast ut av Toll og Avgiftsdirektoratet, og beløpet utbetalast til deg per konto eller giro, utbetalingstid ca veker etter bilen. Du må vente inntil uker før vrakpanten er på din konto.


Du må sjekke om din bil er berettiget for vrakpant -utbetaling. Det er ofte kø for innlevering av vrakbiler hos. Det inneberer også telefonnummer, e-post og opningstider.


Du kan vrake din bil mot full vrakpant hos oss. Vraking av bil i Voss og omegn. Du kan putte både vrakpant og halve årsavgiften i lomma om du vraker bilen før juni er over.


Men fra juli økes vrakpanten. Se hva du får for ditt.

Men hvem er det som leverer biler til vrakpant i dag: Dem med lav. Les også: MDG vil fjerna fleire tusen parkeringsplassar i Bergen sentrum. VRAKMELDING: Minstekrav til et panteberettiget vrak er at bilen innleveres til et godkjent behandlingsanlegg med hel, ikke oppdelt ramme, chassis eller.


Brukte bildeler til de fleste bilmerker på aasenbil. Søk etter brukte deler fra personbil, lastebil, mc og andre kjøretøy.


Det er bileiers ansvar å sørge for at bilen er EU-kontrollert i tide, hvert andre år, innen samme måned som siste siffer i bilskiltnummer. Vrakpant Til toppen av siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.