tirsdag 5. mai 2020

Skiguard takboks

Norsk håndverk med kvalitet, sikkerhet og design i fokus. Vi verdsetter kvalitet, sikkerhet og design - og passer på alle detaljer. Skiguard 8Touring. Dette gjør de til utrolig.


Norges beste butikk på skibokser og tilbehør! Salg - Service- Utleie. Takboksene kjennetegnes av et stilfullt utseende. Gratis frakt på alle skibokser i nettbutikken!


Våre åpningstider finner du på. En romslig og lavt byggende takboks i solid glassfiber. Buet og strømlinjeformet. Plass til alt fra bagger, ski og evt. Den enkle innfestingen til. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Om du ønsker å utvide lastekapasiteten i bilen så er takboks et godt alternativ. Takstativ, sykkelstatv, lastestativ, kajakholdere mm. Whispbar, Thule og Handihold. Kjettinger og snøsok.


Thule Flow er en populære og aerodynamisk skiboks med lav profil for vintersportentusiaster og Thule Touring dekker alle typer behov. Husk at du trenger et. Høj kvalitet med sikkerhed og design i fokus.


Skiguard takboks

Innrettet for ski, men kan også brukes til bagasje. Passer til stasjonsvogn eller SUV med takrails. Nordmenn er uten sidestykke verdens mest kresne folkeslag på skiboks.


Vi elsker de lave og smekre på taket, og noen av oss kjører også rundt. Hvordan gjør du vedlikehold av din skiboks? Da kreves det blant. Bilverksted Hei, skal lakkere en skiboks til en Mercedes EQC i High Tech Silver.


Skiguard takboks

Vollen, Onsdag 15. En matt og sliten skiboks vil bli som ny. Nye Audi e-tron er på full fart inn i markedet. Begge deler sort. Vi har skibokser tilpasset den nye bilen. SKIBOKS PÅ TAKET: NAF har testet hvordan forbruket er med takboks. For elbilen var økningen desidert størst. Foto: NAF Vis mer. En kompakt elbil bruker om lag prosent mer strøm med en skiboks på taket. Det viser en fersk test fra NAF. Det er ikke overraskende at.


Passer best til Fabia STV, Octavia STV, Superb STV, Karoq, Kamiq og Kodiaq. Ta kontakt for å finne en takboks som passer din bil. Hvis du laster opp med takboks på elbilen går rekkevidden ned.


Hente selv på lageret? Vinteren har kommet, og romjulen er høysesong for montering av skiboks. Bestiller du før 11. Lilledolly: Vurderer å kjøpe en skiboks. Hva anbefaler dere?


Skiguard takboks

Anbefaler kun skiguard 8eller 9lakkert i bilens farge, og husk. De dyreste best?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.