onsdag 24. juni 2020

Test av vinduer

Fra begynnelsen har vinduene blitt testet mange ganger av anerkjente institusjoner, bl. ITF Rosenheim i Tysklan ofte referert til som det beste. Hvilke passer deg og ditt hus best?


Hvis du som boligeier skal skifte vinduer hjemme, eller du som prosjekterende skal sette krav til vinduer som skal inn i et større kontorbygg. Men er det store kvalitetsforskjeller?

Denne investeringen kan faktisk spare. Til neste utgave av lighter-testen kommer derimot myggspiralen til kort: Vindusprodusenten Natre foreslår følgende test av vinduet : Hold en lighter inntil glasset. Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene. Selv om vinduene i et vanlig hus utgjør.


Når jeg spurte hvorfor de anbefalte 2-lags og ikke 3-lags vindu så fikk jeg til svar at 2-lags var mer enn bra nok og at det knapt nok ble produsert 3-lags vinduer. Test dine vinduer. Våre vinduer og dører er CE merket og godkjent, samt testet av Teknologisk Institut i Danmark.


CE merkingen er den viktigste når du handler dører og vinduer.

Har du lavenergivindu? Da de begynte å diskutere hva slags vindu de skulle velge, var ideen at fasaden kan være et testpanel for langsiktig testing av P-merket og typegodkjente vinduer.


Be om å få se testbevis fra produsenten. Seriøse vindusfabrikker har tatt en frivillig test hos Norsk dør- og vinduskontroll. Dette er en test for å. Behovene er mange og komplekse.


NorDan skal levere kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for. Det er ikke alltid lett å vurdere hvor energieffektive vinduene i din bolig egentlig er. Med lightertesten kan du enkelt finne ut hva slags vinduer du har.


Vinduer og dører direkte fra fabrikken. Nyt vindu eller dør i høy kvalitet til bra priser med års garanti. Som standard inngår en rekke tilbehør, som mange andre.


Lurer du på om du bør bytte vinduer i din bolig, kan du ta noe som kalles « lightertesten». Raskt, enkelt og billig. Dvs at produktene er tilpasset, testet og godkjent for norske forhold.

Det er mye forskjellig kvalitet på markedet - velg trygghet og kvalitet av oss! Punkterte vinduer eller dårlige vinduskarmer kan føre til dårligere isolasjon, trekk - og langt høyere strømregning.


Hos Rationel er det vigtigt, at dine vinduer og døre er en investering, der holder til fremtiden. VEDLIKEHOLDSFRIE PRODUKTER - SKAPT FOR NORSKE FORHOLD! PVC- vinduer er.


Et toppsving horisontalt glidehengslet vindu som kan vendes 180˚ ved vasking. Under en test av de «skuddsikre» vinduene gikk det galt. En kule ble kastet på vinduene, med det resultat at vinduene faktisk knuste. Alle våre vinduer og balkongdører er testet etter Norsk dør- og vinduskontroll sine krav.


Dessuten får du års garanti på alle vinduer med isoler glass som har. Der kan være mange penge at spare ved at skifte ældre vinduer ud med energivenlige vinduer.


Hvor effektivt et energivindue er, afhænger af vinduets evne til at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.