mandag 29. juni 2020

Type 2 ladekabel

Merke: Mennekes. Mode ladekabel med type til type 2. Pluggene låser seg. Kabelen har automatisk lås. Ladekabel for biler med type -kontakt. Denne ladekabelen passer til alle biler med Typekontakt. Leveres med lengder på meter eller. Type - ladekabel som er tilpasset 1-faselading på opptil kW! Har du mistet kabelen eller vil ha en ekstra for å kunne lade elbilen eller ladehybriden ved hytta. Utstyrt med T2-kontakter i begge ender. For effektiv og sikker.


Ved å bruke en Mode3- ladekabel som er tilpasset bilen kan både biler med Type kontakt og Type kontakt benytte den samme ladestasjonen. I disse tilfellene er ladekabel normalt fastmontert på ladestasjonen.


Vi gir deg oversikten over hvor du kan kjøpe ladekabel som passer. Selger en splitter ny, ubrukt Menneskes Type - ladekabel på meter. Offentlig ladeplasser, hjemmeladere. En bærbar og enkel lading løsning for når du reiser.


Kjøp EASEE LADEKABEL TYPE, A, M hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Alltid lave priser. Unik Tesla ModelS og X ladekabel med ladeportåpner. Den passer på alle Tesla. Topp kvalitets fase 32A m ladekabel for bruk på nye ladepunkter med type uttak. OD på 175mm Låses automatisk i begge ender og kommer med. Elbil ladekabler. Kun Tyske kvalitetskabler fra Bals og. Type ladekabel er utviklet for det europeiske strømnettet. Denne er nå standard på biler som leveres i Europa.


CHARGE AMPS RAY TYPE LADEKABEL. Her kan du lese om ladekabel type og type 2. Husk å ta med en type - kabel når du skal på tur. Easee ladekabel for elbil. Elegant, sort kabel.


Går fra Type -kontakt til Type - kontakt. Perfekt for deg som vil ha et stilig anlegg. Golf GTE som lader med inntil 16A. PTE isolasjon, til bruk med maksimal effekt. Noen som har et tips hvor det.


I slike ladestasjoner har elektronikken fra klassiske ladekabler Type (Mode ) « flyttet inn». Altså trengs ikke lenger styringselektronikk i. I de fleste biler følger denne type ladekabel med bilen.


Styreenheten avgjør ladeeffekten som skal trekkes fra strømkilden og kommuniserer dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.