mandag 6. juli 2020

Stillasfirma kristiansand

Vi driver med utleie av tilhengere som hver er pakket med 1Kvm stillas på, til oppføring av bygninger og annet. Vi holder til i Vennesla, men leverer våre.


Stillasfirma kristiansand

Med leveranser både til private og industri blir vi hele tiden utfordret med hensyn til fleksibilitet, nytenking og forutsigbarhet. Alustar og Layher er markedsledende og gjør at vi kan levere kvalitets.


STRAND STILLAS, er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg. Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker og egendefinerte kvanta alt.


Utleie av stillas, tipphenger, hoppetusse og lift. Legg til i jobbønsker. Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. Virksomheten kan tilby alt innen stillas, blant annet utleie av stillas.


Vår misjon er å. UCO Trondheim søker driftsleder moduler. UCO Moelv søker driftsleder stillas. Vi søker teknisk sjef. Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr!


Kim Erik Stenslund. Vi er norges ledende. Automatiker som vil jobbe onshore? Er du en faglig flink automatiker som drømmer om offshore? Da kan dette være billetten! Som stillasbygger jobber du både på bakken og i høyden. Du må kunne lese. Se bilder for eksempler: Høyde 5m. Hos Aktiv stillas utfører vi alle typer av stillasoppgaver. Stillas til leie. Politiet i Sør-Trøndelag har tatt ut siktelse mot et stillasfirma etter ulykken.


Men det har ikke kommet fram hvor mye stillasfirma skulle ha for jobben, eller hva. For to av våre kunder søker vi nå etter dyktige sjåfører. Arbeidsoppgaver består. Stort utvalg av stillaser.


Stillasfirma kristiansand

Trenger du et litt uvanlig stillas ? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere. De vil dele et arrangement i flere små. To mennesker døde.


Stillasfirma kristiansand

Et stillas-firma er siktet av politiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.