torsdag 23. juli 2020

Støtte til fjerning av oljetank

For å fremskynde skiftet til fornybare varmekilder har Enova de siste årene tilbudt inntil 20. Enova støtter ikke lenger fjerning av oljefyr og -tank. Da kan det hende at du kan få økonomisk støtte.


Støtte til fjerning av oljetank

Vil du spare strøm, installere fornybar oppvarming eller fjerne oljetanken ? Ja, jeg vil finne. Slik fjerner du oljetanken. Rapporter til kommunen at oljetanken er fjernet.


Nedgravde oljetanker som ikke er i bruk, skal som hovedregel tømmes og fjernes. I noen tilfeller må man også grave opp oljetanken slik som på dette bildet.


Maksimal støtte til biokjel endres fra 25. Enova gir støtte til nye energiløsninger til boligen din. Om du fjerner den nå, får du 20.


Fjerning av oljefyr og oljetank egner seg for deg som: Har et vannbårent. Det er mulig å søke om Enova tilskudd til både rens og fjerning av oljetank, dette er en rettighetsbasert ordning hvor du får mer støtte ved å kombinere flere tiltak. Få støtte til fjerning av din oljetank. Informasjon om hvordan du tømmer, renser og fjerner nedgravd oljetanker.


Les mer om støtte hos Enova. Trenger du hjelp til å fjerne en oljetank ? Dersom det oppstår lekkasje i en oljetank kan nabolaget bli påvirket, og oljen. Oppgraving og fjerning av tanken skal også meldes.


Det er du som er ansvarlig for at en oljetank på din eiendom ikke lekker. Under finner du viktig informasjon om arbeid med fjerning av oljetanker som er nedgravd.


Det gis også støtte til rens og fjerning av oljetank, hvis du samtidig investerer i en fornybar oppvarmingsløsning som ENOVA støtter. Enova kan gi støtte til fjerning av oljetank på visse vlikår.


Støtte til fjerning av oljetank

Nå gis det også støtte til rens og fjerning av oljetank, hvis du samtidig investerer i en fornybar oppvarmingsløsning, og til energismart. Har du spørsmål om fyringsanlegg, oljetanker, kostnader og støttemuligheter. Enova er et statlig organ eid av Energi- og klimadepartementet. Du får inntil 4. Tilskudd ved fjerning av oljetank Er du usikker på om det ligger en tank på din eiendom?


Tips for å identifisere hvor en eventuell oljetank ligger. Som mange har fått med seg blir det forbudt å fyre med fossil olje. Og sist, men ikke minst: Husk å si ifra til.


Dersom din varmeløsning per i dag består av oljefyr eller oljetank er det på. Skal du bytte ut oljefyr, bør du fjerne oljetanken samtidig. Her får du råd om hva som skal til. JTR Gruppen har spesialisert oss på å fjerne gamle oljetanker.


Støtte til fjerning av oljetank

Våre metoder og utsty er. Spør oss gjerne om hvordan dette virker og hva du kan få av støtte.


Sett bort fra den økonomiske støtten er det flere gode grunner til å. Godkjente firma som kan rense, gassfrigjøre og fjerne oljetanker er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.