mandag 24. august 2020

Sveitserhus kjøkken

Fra dragestil til sveitserhus. Kjøkken fra Kvik. Inger Marie Grini. Fargepaletten med grått, hvitt, sort og tre er tydelig også på kjøkkenet. Sveitserhuskjøkken. Klassisk kjøkken tilpasset sveitserhusstil.

Om sveitserhuset i Sarpsborg sentrum er gammelt, er kjøkkenet. Det gamle sveitserhuset i Blaker har alle gamle detaljer i behold.


Jeg er veldig gla i gammelt og nytt sammen i interiøret og det hadde passet perfekt inn i en sveitservilla. Med ett stort kjøkken. Så jeg håper drømmen blir virkelig. Originalt kjøkken med spiskammers, nord øst vendt dør ut samt dør til hall og en dør til soverom.


Soverom, med dør til det originale kjøkkenet og. Vegger kjøkken : Vanilje.

Gulv kjøkken : Kanin. Moderne kjøkken i tidsriktige farger. Alt det originale var borte da Heidi og Ian kjøpte det gamle sveitserhuset. Bortsett fra den.


Luftig og stor stue i vinkel, romslig kjøkken, samt bad og bod på hovedplanet. På kjøkkenet er overdelen av det gamle kjøkkenskapet bevart.


Vinteren nærmer seg og snart settes de originale innervinduene på plass. Et eksempel på rikt dekorert gavlparti Her er. Du skal være bra interessert i sveitserhus for å sette i gang med det.


Eierne har fjernet en vegg mellom anretningen og kjøkkenet for å få. Spesiallaget: Da paret flyttet inn, sto det igjen en kjøkkeninnredning fra 50- tallet. Den fant fort veien ut, og Bente Anti tegnet like gjerne det nye kjøkkenet selv. Bonusen ved å både ha direkte adkomst til kjøkken og stue samt å kunne dele husterrassen gjør at dersom man har mulighet bør tenke litt på.


Oppussing av kjøkken i gammelt sveitserhus Dagligliv og oppussing, malingsspann og gryter, helt vanlig hos oss. Historiske fliser på kjøkken sveitserhus Kroer.


Pussing av pipe og brannvegg mesterlig utført av Øystein Hagen. Lett når flinke folk har gjort grunnlaget.


Inneholder: entrè, trappegang, wc, kjøkken, stue med TV, spisestue, loftsstue med sovesofa og TV, soverom, bad og uthus med køyeseng.

Få minutters gange. Høyde under taker m. Huset ligger meter fra sjøen med nydelig utsikt og sol hele dagen. Hetten bør være ca.


Mens vi i dag ser sveitserhusene hvitmalt, var de opprinnelig malt i flere. Maskinhøvlet staffpanel var vanlig i mindre synlige rom som kjøkken.


Aurdal vår bestselgende Hus, Herskaplig bolig i sveitserstil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.