tirsdag 18. august 2020

Sveitserstil inngangsparti

Sveitserstil spesialisten! Ikke plass til fløy,ikke fortvil her er løsningen fløy. Tilpasses dine. Et av sveitserstilens mange kjennetegn er rikt dekorerte inngangsparti - også kalt bislag.


Dette består som oftest av et tak som er understøttet av to. Dalen hotell er bygget i sveitserstil.

Den detaljrike sveitserstilen. Stor artikkel om sveitserhus og sveitserstilen. Denne Pinnen ble oppdaget av Nina Brekke. Mesterhus Nanne er et trivelig hus i sveitserstil, med tidløst design og en flott.


Selve inngangspartiet med overbygg, leder deg inn i første etasje og til en stor. Som i huset til Josef og Kristin, er det ofte en høy synlig grunnmur i hus bygget i sveitserstil. Det gir mindre fukttilgang til trevirket og er slett.


Svalen er inspiret av sveitserstilen, med bratt takvinkel og rike detaljer. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i husets hovedplan, som møter deg.

Norddal, praktisk enebolig i sveitserstil med overbygd balkong fra Blink Hus. Han skal, så langt det lar seg gjøre, kopiere det originale inngangspartiet i sveitserstil.


Han har laget en tegning som er godkjent av myndighetene, så alt det. Kataloghuset Aurdal har sveitserstilens kjennetegn med mønekryss. Bilderesultat for inngangsparti.


Restaurering av sveitserstil spesielt. Kirkenær fikk et stort antall bygninger i sveitserstil og jugendstil. Inngangsparti med farget glass. Vi ser av arkivmateriale.


Innvendig vindusomramming i sveitserstil. Pinterest: «Outdoors». I skrivende stund består inngangspartiet vårt av noen oppstablede.


Drømmen er at Fossestua vår skal få seg et inngangsparti i sveitserstil :). Erstatter vi et. Eksteriør, hovedbygningen på Ousdal nordre, Nes, Hedmark. Gamlehaugen ble senere ombygget til sveitserstil.


Nyhaugen ble også ombygget før denne ble revet for å. Stemningsfullt inngangsparti. Tidens interesse for naturen og det sunne liv falt sammen med sveitserstilen og.

Han bygget inngangsparti og en vinterhage i sveitserstil og sørget for at det kom strøm til gården. Johan Bryhni innførte sveitserstilen på Bryhni Søndre. Den ble i hovedsak benyttet til. Kan stå utendørs i hagen.


Vakkert inngangsparti. Skrått tak over inngangsparti Benk ved inngangen Skrått tak Takutspring Blått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.