mandag 21. september 2020

To komponent silikon

Politiet kjente lukta av hjemmebrent. Onsdag ettermiddag destruerte politet et hjemmebrenningsapparat på Sortland. I ei lita fjellbygd i Trøndelag bodde det to ungkarer som var besett til å brenne hjemmebrent.


Men apparatet var gammelt og elendig, og kunne fly til værs når. Noen plasser i Trøndelag er hjemmebrent høyere prioritert enn andre. Mann(56) tatt for hjemmebrenning.

Publisert: oktober. Et ektepar fra Meldal drev med hjemmebrenning, og spritapparatet deres hadde aldri fått anledning til å ruste, for å si det slik. Directed by Dag Hoel.


Hjemmebrent, også kalt himkok, hemmbrent, heimbrent, heimert eller HB. Slik ble « hjemmebrent » trendy. Det er kanskje først og fremst det myteomspunnete navnet, men også emballasjen som har skaffet Ole Smoky. Mannen som er i begynnelsen av 20-årene, skal ha produsert liter hjemmebrent.


Ifølge bota har han også laget 3liter sats. SVAR: Hei Reglene omkring hjemmebrent finner du i alkoholloven.

Etter alkoholloven kapittel er det ulovlig å produsere, lagre og kjøpe. Hevdet i retten at han ikke visste at det er ulovlig å produsere brennevin uten tillatelse.


Mellom-Amerika: Derfor er det kjekt å ha hjemmebrent i. Kan bli dyrt: Dette får du i bot for hjemmebrenning og andre småforbrytelser. Det var i november i fjor at politiet kom på døra til mannen og fant cirka fem liter hjemmebrent og cirka 9liter sats til hjemmebrent sprit. I motsetning til hjemmebrenning til eget bruk er salg av smuglervarer og industriprodusert hjemmebrent økonomisk motivert. Fordi de som selger slike varer ikke er.


Lover og regler omkring hjemmebrent. Gode historier knyttet til hjemmebrent. Alt annet som er forbundet med hjemmebrenning. Dømt for hjemmebrenning. Av Marte Svarva Torsdag.


I EU diskuteres det nå heftig om hvordan hjemmebrenning skal behandles i unionen. Det er trolig ikke noe stort problem å gjøre det generelt. I Norge kan politikere prate om.


Bedre kvalitet enn vinmonopolet til en lavere pris liker vi ;D. Hva er straffen for og frakte hjemmebrent over fylker? Blir det tatt som narkodom? En mann i 40-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 1dagers fengsel for produksjon av minst 4.

Illustrasjonsfoto. Lisensiert med Creative. Det er enkelt å brenne kaffebønner i stekeovnen. Problemet med røykutvikling oppstår først ved mørkbrenning, det vil si når bønnene får en kjernetemperatur på.


Sprit fremstilt ved hjemmebrenning blir kalt hjemmebrent. Ulf Elsta etterforsker ved Narvik politistasjon, har hatt det hektisk etter at det ble solgt hjemmebrent under en elevfest i forrige uke. Hjemmebrenning er en betegnelse for privat fremstilling av sprit, og er bare sånn passelig lovlig.


Det bør startes opp en dugnadskampanje for storstilt hjemmeproduksjon i disse dager. Kanskje burde hjemmebrenning til eget bruk vært likestilt med lovlig produksjon av øl og vin. Stikkord: hjemmebrent.


Av tre totalt ordinære, hverdagslige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.