fredag 18. september 2020

Univa tilbakeslagsventil

To klaffer sitter i ABS-røret og hindrer at vann kommer tilbake i systemet. MM PP-HT STAKERØR Med rund luke. D200mm: Fluidswing. Univa Staufix Rustfri klaff 1mm.


Beskytter din eiendom mot tilbakeslag i avløps- eller dreneringsrør. Om det hadde hvert en tilbakeslagsventil eller noe liknende såfikser du det sjøl. For tilslutning av 32-mm rør i mm muffe.


Det hadde antagelig kun tettet seg i vannlåsen i kjøkkenvasken. Flexit Silent Eco TH baderomsvifte Ø1mm. AVK kule tilbakeslagsventiler er selvrensende med fullt gjennomløp. Kulen roterer under drift, noe som eliminerer risikoen for at urenheter setter seg fast.


Univa tilbakeslagsventil

Selve røret er i solid ABS-plast og klaffen he. Avløpsrør, tilbakeslagsventil. Rimdrive skal leveres i flere størrelser i løpet av neste år. FDV Kessel Staufix type KE tilbakeslagsventiler Forvaltning, Drift og Vedlikehold.


Løsningen er å montere en tilbakeslagsventil. Jeg kan jo installere tilbakeslagsventiler, men. Tekniske spesifikasjoner: Dimensjon: 1mm Materiale: PP-plast Farge: Grå.


Univa tilbakeslagsventil

Skjøtemuffe for å skjøte to avløpsrør 1. Kjøkken har nesten aldri vannsikre golv eller sluk, og en feil her kan føre til store. Først og fremst kan du unngå tette. Gummikitt for montering av klosetter, avløp etc.


Univa tilbakeslagsventil

Rør og deler er godkjente og merket med. Med sete i rødgods Med gummiert klaff. Produktbeskrivelse. Egner seg godt til avløp.


Enkel montering og demontering gjennom ensidig løs flens med integrert flense-pakning. Vi har flere typer tilbakeslagsventiler i alle dimensjoner, utførelser og legeringer. På lager har vi til enhver tid en mengde standard ventiler, mens andre fås på.


Tilbakeslagsventil i polypropylen med innebygd gummiventil. Ventilen har tre forskjellige dimensjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.