mandag 21. september 2020

Ute badstue

Billige badstuer som du enkelt bygger selv med et byggesett fra Polhus. Kjøp et ferdig badstuhus for utendørsbruk. Den vedfyrte badstuovnen står på ildfast tegl og en sementbasert plate.


En utendørs badstue med lange benker og plass til 8. Bygg badstuen selv.

Bredt utvalg av utendørs Badstuer : Badstutønne og vertikal tønnebadstue, stor oval badstue. Utebadstue med elektrisk og vedfyrt ovn. Badstue er ikke forbeholdt folk med store hus og hytte på fjellet.


Den trenger ikke å ta stor plass verken ute eller inne, og faller ikke inn under strenge våtromkrav. Artikkel, Antall, Total. Delsum: - Frakt: 22- Total: 22. Stålpiper og Røykrør.


Våre badstuer har veldig bra kvalitet og er meget helsbringende.

Velg mellom mange modeller og størrelser som passer enhver smak og behov. Skal du bygge et ferdig badsturom eller spesialtilpasset badstue bygget etter din ønske? Vi har mange års erfaring med flotte, smarte badstuløsninger. Paret sammenligner en kveld ute i badstuen som følelsen du får etter ei treningsøkt, og holder en knapp på at vedfyrte badstuer gir en friskere.


Treverk er nærmest en selvfølge i en badstu. Gran passer bedre enn furu, fordi. Det å bygge badstue inne i ditt eget hus er ikke noe du trenger å søke om.


Med frittliggende badstuer er det litt mer sammensatt hva som gjelder. Har planer om å bygge vedfyrt badstue på hytta og trenger råd.


Noen som har tegninger eller en link til et badstueprosjekt på ca 6-kvm? Vi har blant annet badstuer formet som tønner, hytter og andre design tilgjengelig. Er du på utkikk etter en frittstående sauna eller badstu så kan vår saunahytte være akkurat det du ser etter.


Produsert i Finland etter de høyeste kvalitetsnormer. Se detaljert tverrsnitt av badstue i tegningen. En badstue, enten den skal stå innendørs eller utendørs, trenger ikke ta stor plass. Badstuer faller ikke inn under de ellers strenge kravene for våtrom, noe som.


Med en frittstående badstue kan du forbedre uteplassen rundt hytta, ved å la badstuen inngå i et tun eller en lekrok, eventueøt forbundet med en.

Da ligger disse i den kjøligste sonen, og ute av syne. Se skisse nummer fem. Tømmer er et fornuftig materialvalg når man bygger en badstue, for selv om variasjonene i temperatur og fuktighet er store utendørs, påvirkes ikke inneklimaet. Mobile badstuer plassert på tilhenger gjør det mulig å nyte badstu i nærheten til sjøen, ute på fest eller hvor du vil ha det selv.


Bruk badstuen din der du vil det! En badstue du kan nyte av i lang tid uten å tenke på å bytte den ut bare fordi den har stått ute lenge. Hos oss finner du flere forskjellige badstuer, og vi kan hjelpe. Unik og spennende badstue av type igloo som passer ideelt så vel ute i naturen som i hagen.


Badstuen er utvendig kledd med granfliser og innvendig med. Vi har spesialisert oss på badstuer med infrarød varme og utendørs velvære.


Vi leverer infrarøde badstuer, grillhytter, paviljonger, badestamper, gapahuker. Kan du tenke deg roen med en vedfyrt badstue midt ute i skogen?


Med utsikt over et deilig skogsvann der man kan kjøle seg ned når musklene er varme og. Badstuer er det perfekte tilskuddet til hytten og du behøver ikke bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.