mandag 12. oktober 2020

Trekk til moped

Trekk til moped

Ekstra kraftig, til moped eller scooter. Ideelt til langtidslagring utendørs. Beskytter mot regn, snø. Vi har overtrekkspresenninger til MC, ATV og UTV. Helpresenning for MC. Seteovertrekk til scooter 62X92cm. Avhenting i butikk. VELG STØRRELSE : 150x90x105cm, 160x100. Moped trekk - Generelt - Mopedportalen22. Ikke åpnet moped trekk, da mopeden ble stjålet før vi kunne bruke denne. Helt nytt trekk, regnbeskyttelse for scooter -kjørere. Ubrukt pga feilkjøp.


Kapell DMC-170T Scooter Large L:220BF:115BB:60HF:145HB:102. Dette er trekket for helårsbruk, på jobb og turer. Vinterlagring innendørs, i garasje eller carport. Har det største trekket fra biltema, tenkte jeg måtte ha det da jeg har lang scooter (Ranger), men tror jeg hadde klart meg med XL.


Trekk til moped

PRESENNING, OXFOR (LARGE). Nettbutikk med motorsykkeldeler, ATV-deler, MC-utstyr og tilbehør. Prøv vårt skiltsøk eller sykkelsøk for deler og utstyr til ditt kjøretøy. Grunnet står pågang må det beregnes noe lengre leveringstid.


Hjem Kjøretøy og utstyr MC - Moped - Scooter Bekledning og sikkerhet TREKK ATV XXL. Vi leverer meget høy kvalitet som varer i lang tid fremover! Vårt trekk heter. Direkteimport av ATV Cross scooter moped og ATV.


Atv overtrekk i camofarge, universal. Oppbevaringsposen er sydd fast i trekket. Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt.


Universalt trekk til motorsykkel, scooter og sykkel. Ved delbetaling, velg klarna i kassen. Trekk til motorsykkel antall. Finn reservedeler og byttedeler for enhver type scooter og motorsykkel.


Tautrekk og speedometerkabel katalog for motorsykkel- og maxi-scooterdeler. Info om denne tjeneste kommer snart : nøkkelord - nytt sete til mc moped motorsykkel renovering oppgradering sy setetrekk.


Vi har faktisk en gammel kjenning som er til salgs her i dag, forklarer Lunde, og viser frem en merkelig moped. Garage- trekk for moped i nylon. Leveres med oppbevaringspose. Sosiale medier.


Men jeg har ikke scooter selv, så. Noen som har eller har hørt om moppa med kallenavnet TREKK 30? Beschikbaarheid : stk.


Trekk til moped

Vi har et stort utvalg av reservedeler til moped, scooter, ATV og hagemaskiner. Gode priser- Lynrask levering. Bestill enkelt og raskt via vår nettbutikk. Ingen produkter i handlekurven.


Caberg Jackal Matt Moped Mc Hjelm. Pris fra: kr 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.