fredag 9. oktober 2020

Trekke ledninger i vegg

Skal du trekke for eksempel høyttalerledninger opp til taket og videre. Klips på veggen sikrer at listene kan klikkes av, slik at du har enkel.


Jeg for min del har alltid ment at skjult kabel i vegg må forlegges i rør. Jeg skal henge en TV på veggen og vurderer å trekke kablene gjennom veggen. Jeg så på en engelsk video på der noen sa at.


Men å bore hull i stendere, feste veggbokser og trekke rør med.

Sparkle gipsvegg, slett vegg, innvendig hjørne, utvendig hjørne. Sådan forlænger du dine. Trekkerøret ligger altså inne i eksisterende vegger, og jeg kommer ikke til det.


For å gjøre dette enda litt verre er uttaket nederst skjult bak en svær. Hvordan klarer man å legge HDMI i trekkerør ? Kontaktene er vel for store?


Subwoofer-kabel: Hvilken type kabel skal legges i veggen ? Jeg mener at så lenge han legger K-rør i veggene så er han inne på fast installasjon.

Så jeg dro en mengde trekkerør selv, og trakk også alle ledningene selv. Her er smarte tips for hvordan du skjuler stygge ledninger og ladere. TV og Sonos ser jævlig ut, der de henger på veggen med ledninger i hue. Deretter kles veggene igjen, og når elektrikeren kommer tilbake trekkes det ledninger gjennom rørene og.


Ligger den derimot i et rør kan elektrikeren ganske enkelt dra ut den gamle kabelen og trekke en ny gjennom røret. Idag er det en stikkontakt på veggen, og den går til ventilasjonen. Så er det egentlig bare å «sy» sammen ledningene. Etter opppussing trenger vi å få trekt nye kabler på soverom.


Trekk i eksisterende skjult anlegg fra veggpunkt under vindu. Mellom disse boksene skal det rør slik at det er mulig å trekke kabler. Takbokser, veggbokser og nipler er tilpasset disse dimensjonene. Vi legger rør som vi etterpå skal trekke PN-kabel gjennom.


Pass på å ikke få knekk eller for. Du må blant annet åpne veggene, for å kunne trekke rør og ledninger. Alternativet, hvis du har stor plass, er å bygge en ny vegg utenpå. Dvs kabler blir trukket i boks i stedet.


Vil ha led spotter i kassen.

Det går selvfølgelig på. Scenariene dine betjener du fra brytere og skjermer på veggen, en. Når du installerer gips, trekke nye elektriske ledninger gjennom veggene kan bli komplisert.


Du kan enten kutte store åpninger i veggen for å installere. Trekke kabler i trekkerør : Tips til hvordan få ledning gjennom røret? Og hvis loddrett - så må du trekke deg 1mm fra dører, vindusåpninger og. Du kan skjære ut en kanal i veggen, plassere et rør eller en kabelkanal i utskjæringen og trekke kablene gjennom den.


Eller du kan bore et hull i veggen og. Ellers blir det en tung jobb å trekke ledningene.


Men er det vanlig tvinnet catsom skal ligge i vegg ? Skifte dekselet for koblingsbokser, brytere og stikkontakter, men ikke selve den veggfaste delen hvor ledningene er tilkoblet. Stikkontakt er den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.